- Adım
- hasan
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 2
poco x3 nfc Türkiye v12.0.5.0.QJGTRXM kararlı romdan endonezya v12.0.3.0.QJGIDXM kararlı roma geçmek istedim. sırayla yaptıklarımı anlatayım.
-- bootloader kilidini XiaoMiTool V2 aracını kullanarak açtım.
-- MIUI 12 - POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.3.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları
buradaki fastboot romu indirdim.
-- miflash 2020.3.14.0 sürümününü indirdim.
-- telefonumu fastboot menüsüne aldım ve windows 10 64 bit sürüm usb 2.0 poruna bağladım.
-- indirmiş olduğum romu C:/rom dizinine attım.
-- miflash ta rom dizinini girdim ve en altta clean all seçeneğini seçtim daha sonra flash düğmesine tıkladım. rom yüklenmeye başladı.
-- bir süre sonra hata verdi ve telefonum fastboot menüsünden çıktı ve telefon açıldı. ayarlardan sürümü kontrol ettiğimde endonezya v12.0.3.0.QJGIDXM sürümü yüklenmişti. miflashın hata vermesinden dolayı aklıma takılıyor acaba bir orun olur mu? telefonu kapatmaya korkuyorum şuan. nerede hata yaptım. bu sorun neyden kaynaklandı? yardımcı olursanız sevinirim.
Mİ hesabını telefonumdan silmedim ondan kaynaklı olabilir mi acaba.
hatanın ekran görüntüsü
-- bootloader kilidini XiaoMiTool V2 aracını kullanarak açtım.
-- MIUI 12 - POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.3.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları
buradaki fastboot romu indirdim.
-- miflash 2020.3.14.0 sürümününü indirdim.
-- telefonumu fastboot menüsüne aldım ve windows 10 64 bit sürüm usb 2.0 poruna bağladım.
-- indirmiş olduğum romu C:/rom dizinine attım.
-- miflash ta rom dizinini girdim ve en altta clean all seçeneğini seçtim daha sonra flash düğmesine tıkladım. rom yüklenmeye başladı.
-- bir süre sonra hata verdi ve telefonum fastboot menüsünden çıktı ve telefon açıldı. ayarlardan sürümü kontrol ettiğimde endonezya v12.0.3.0.QJGIDXM sürümü yüklenmişti. miflashın hata vermesinden dolayı aklıma takılıyor acaba bir orun olur mu? telefonu kapatmaya korkuyorum şuan. nerede hata yaptım. bu sorun neyden kaynaklandı? yardımcı olursanız sevinirim.
Mİ hesabını telefonumdan silmedim ondan kaynaklı olabilir mi acaba.
hatanın ekran görüntüsü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.