Soru poco x3 nfc tr kararlı romdan endonezya kararlı roma geçerken hata

by_cincik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
2
poco x3 nfc Türkiye v12.0.5.0.QJGTRXM kararlı romdan endonezya v12.0.3.0.QJGIDXM kararlı roma geçmek istedim. sırayla yaptıklarımı anlatayım.

-- bootloader kilidini XiaoMiTool V2 aracını kullanarak açtım.
-- MIUI 12 - POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.3.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları
buradaki fastboot romu indirdim.
-- miflash 2020.3.14.0 sürümününü indirdim.
-- telefonumu fastboot menüsüne aldım ve windows 10 64 bit sürüm usb 2.0 poruna bağladım.
-- indirmiş olduğum romu C:/rom dizinine attım.
-- miflash ta rom dizinini girdim ve en altta clean all seçeneğini seçtim daha sonra flash düğmesine tıkladım. rom yüklenmeye başladı.
-- bir süre sonra hata verdi ve telefonum fastboot menüsünden çıktı ve telefon açıldı. ayarlardan sürümü kontrol ettiğimde endonezya v12.0.3.0.QJGIDXM sürümü yüklenmişti. miflashın hata vermesinden dolayı aklıma takılıyor acaba bir orun olur mu? telefonu kapatmaya korkuyorum şuan. nerede hata yaptım. bu sorun neyden kaynaklandı? yardımcı olursanız sevinirim.

Mİ hesabını telefonumdan silmedim ondan kaynaklı olabilir mi acaba.

hatanın ekran görüntüsü

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Muhtemelen o yüzdendir. Bl açık işareti varsa problem olmaz hocam

Sublevel35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sublevel35
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
8
bu bir hata değil,miflashın kendi bugu

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
recovery twrp uzerinden yukleme yapin recovery olarak indirin romu ve twrp.yuleyin orenfox yalniz

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
poco x3 nfc Türkiye v12.0.5.0.QJGTRXM kararlı romdan endonezya v12.0.3.0.QJGIDXM kararlı roma geçmek istedim. sırayla yaptıklarımı anlatayım.

-- bootloader kilidini XiaoMiTool V2 aracını kullanarak açtım.
-- MIUI 12 - POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.0.3.0.QJGIDXM İndirme Bağlantıları
buradaki fastboot romu indirdim.
-- miflash 2020.3.14.0 sürümününü indirdim.
-- telefonumu fastboot menüsüne aldım ve windows 10 64 bit sürüm usb 2.0 poruna bağladım.
-- indirmiş olduğum romu C:/rom dizinine attım.
-- miflash ta rom dizinini girdim ve en altta clean all seçeneğini seçtim daha sonra flash düğmesine tıkladım. rom yüklenmeye başladı.
-- bir süre sonra hata verdi ve telefonum fastboot menüsünden çıktı ve telefon açıldı. ayarlardan sürümü kontrol ettiğimde endonezya v12.0.3.0.QJGIDXM sürümü yüklenmişti. miflashın hata vermesinden dolayı aklıma takılıyor acaba bir orun olur mu? telefonu kapatmaya korkuyorum şuan. nerede hata yaptım. bu sorun neyden kaynaklandı? yardımcı olursanız sevinirim.

Mİ hesabını telefonumdan silmedim ondan kaynaklı olabilir mi acaba.

hatanın ekran görüntüsü

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu bir hata değil uyarı mesajıdır rom başarıyla yüklenmiş o konuda sorun yok aşağıdan flash all veya clean all seçtiğinizde rom yüklendikten sonra bl kilidi hala açık kaldığı için bu uyarıyı veriyor. Bu uyarıyı kapatmak için mi flashta sol üstten Configuration/MiFlash Configuration a tıklayın açılan sayfada Checkpoint kısmında yazan yazıları silip OK'a tıklayın birdaha bu hatayı vermez
bu bir hata değil,miflashın kendi bugu
Bu bug değil sadece bir uyarıdır. Rom yüklendikten sonra bl kilidi kilitlenmediğine dair uyarı verir

Üst Alt