Yardım Poco X3 nfc temassız ödeme sorunu

eserdemir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eser
Cihazım
mi max
Konular
3
Merhaba poco X3 nfc temassız ödeme çalışmıyor, herşeyi denedim,daha önce çalışıyordu,birkaç haftadır çalışmıyor

GencerBry

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 4X
Konular
29
geliştirici seçeneklerini kapatmak mı gerekiyor çalışması için ? önceden sorunsız kullanıyordum son 1 aydır algılamıyor

Oyla:

dj halid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halid
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
Merhaba poco X3 nfc temassız ödeme çalışmıyor, herşeyi denedim,daha önce çalışıyordu,birkaç haftadır çalışmıyor
Merhaba İş bankası var sorunsuz kullanıyorum şuan. Önceden hep sorun yaşamıştım. Maxsimum mobil uygulamasında kartı açmama rağmen temazsız özelliği aktif olmuyordu. Maxsimum mobil de Tanımlı Cihazları Düzenle seçeneği var oradan telefonu kaldırın ve tekrardan tanımlayın düzelir. Ben sorunumu böyle çözdüm.

Oyla:

eserdemir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eser
Cihazım
mi max
Konular
3
Merhaba İş bankası var sorunsuz kullanıyorum şuan. Önceden hep sorun yaşamıştım. Maxsimum mobil uygulamasında kartı açmama rağmen temazsız özelliği aktif olmuyordu. Maxsimum mobil de Tanımlı Cihazları Düzenle seçeneği var oradan telefonu kaldırın ve tekrardan tanımlayın düzelir. Ben sorunumu böyle çözdüm.
Teşekkürler deneyeceğim

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bankalar temassız ödeme neden kabul edilmediğini göstermiyor uygulamada. Sorunun sebebini kendimiz bulmamız gerekiyor maalesef. Nedense temassız ödeme yaptırmak istemiyorlar gibi. En küçük bir sebepte hemen önüne engel koyuyorlar maalesef

Oyla:

hasanpocox3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
5
geliştirici seçeneklerini kapatmak mı gerekiyor çalışması için ? önceden sorunsız kullanıyordum son 1 aydır algılamıyor
Geliştirici seçenekleri kapalıydı bende, hem deniz bank denedim hemde yapı kredi hepsinde sorun olmadan çalıştı ama gönderdiğim videoda ki durumların hepsini yaptım öyle çalıştı

Oyla:

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Kardeşim geliştirici seçenekleri açık olduğunda NFC çalışmaz kapatıp kullanabilirsin
Bende açık ve her türlü kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışmayan banka uygulamasına girip erişim izinlerinde telefon Bilgi erişim iznininde boş mesaj gönder yazıyor muhtemelen buna izin ver, ayrıca NFC ile ilgili diğer 2 iznide kontrol etmek gerekiyor hepsine erişime izin ver bu şekilde tekrar deneyin, ben bu sorunu hep Akbank ta yaşıyorum ve ve bu şekilde sorunu atlatıyorum

Oyla:

pocox3man

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
poco x3
Konular
0
Bende açık ve her türlü kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışmayan banka uygulamasına girip erişim izinlerinde telefon Bilgi erişim iznininde boş mesaj gönder yazıyor muhtemelen buna izin ver, ayrıca NFC ile ilgili diğer 2 iznide kontrol etmek gerekiyor hepsine erişime izin ver bu şekilde tekrar deneyin, ben bu sorunu hep Akbank ta yaşıyorum ve ve bu şekilde sorunu atlatıyorum
nfc ile ilgili 2 izin ne oluyor tam olarak? uyuglama özellikleri kısmında diğer özellikler diye bir yer var ya onun içinde nfc ye izin verdim fakat yine olmuyor da 2 izin diyince merak ettim
çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• A1.jpg
    A1.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 22
  • A2.jpg
    A2.jpg
    213,7 KB · Görüntüleme: 21
Oyla:

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
nfc ile ilgili 2 izin ne oluyor tam olarak? uyuglama özellikleri kısmında diğer özellikler diye bir yer var ya onun içinde nfc ye izin verdim fakat yine olmuyor da 2 izin diyince merak ettim
çok teşekkür ederim
üzerinde çarpı olan izinler arka plan ... ve kilit ekranında görüntüle), ayrıca cüzdan olarak sim seçili ise hce olarak değiştirin tekrar deneyin

Oyla:

manyaksx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
İphone
Konular
3
Daha önce bende Axess sorunsuz kullanıyordum fakat daha sonra tlf cüzdanın üstüne koydum NFC hatası verdi sonra temassız ödeme kullanamadım

Ayarlar sim cüzdan seçili sorunsuzca kullanıyordum

Oyla:
Üst Alt