- Adım
- eser
- Cihazım
- mi max
- Konular
- 3
Merhaba poco X3 nfc temassız ödeme çalışmıyor, herşeyi denedim,daha önce çalışıyordu,birkaç haftadır çalışmıyor
Hce cüzdanHCE mi seçmek gerekiyor SİM cüzdanmı
Merhaba İş bankası var sorunsuz kullanıyorum şuan. Önceden hep sorun yaşamıştım. Maxsimum mobil uygulamasında kartı açmama rağmen temazsız özelliği aktif olmuyordu. Maxsimum mobil de Tanımlı Cihazları Düzenle seçeneği var oradan telefonu kaldırın ve tekrardan tanımlayın düzelir. Ben sorunumu böyle çözdüm.Merhaba poco X3 nfc temassız ödeme çalışmıyor, herşeyi denedim,daha önce çalışıyordu,birkaç haftadır çalışmıyor
Teşekkürler deneyeceğimMerhaba İş bankası var sorunsuz kullanıyorum şuan. Önceden hep sorun yaşamıştım. Maxsimum mobil uygulamasında kartı açmama rağmen temazsız özelliği aktif olmuyordu. Maxsimum mobil de Tanımlı Cihazları Düzenle seçeneği var oradan telefonu kaldırın ve tekrardan tanımlayın düzelir. Ben sorunumu böyle çözdüm.
Geliştirici seçenekleri kapalıydı bende, hem deniz bank denedim hemde yapı kredi hepsinde sorun olmadan çalıştı ama gönderdiğim videoda ki durumların hepsini yaptım öyle çalıştıgeliştirici seçeneklerini kapatmak mı gerekiyor çalışması için ? önceden sorunsız kullanıyordum son 1 aydır algılamıyor
Bende açık ve her türlü kullanıyorum.Kardeşim geliştirici seçenekleri açık olduğunda NFC çalışmaz kapatıp kullanabilirsin
nfc ile ilgili 2 izin ne oluyor tam olarak? uyuglama özellikleri kısmında diğer özellikler diye bir yer var ya onun içinde nfc ye izin verdim fakat yine olmuyor da 2 izin diyince merak ettimBende açık ve her türlü kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalışmayan banka uygulamasına girip erişim izinlerinde telefon Bilgi erişim iznininde boş mesaj gönder yazıyor muhtemelen buna izin ver, ayrıca NFC ile ilgili diğer 2 iznide kontrol etmek gerekiyor hepsine erişime izin ver bu şekilde tekrar deneyin, ben bu sorunu hep Akbank ta yaşıyorum ve ve bu şekilde sorunu atlatıyorum
üzerinde çarpı olan izinler arka plan ... ve kilit ekranında görüntüle), ayrıca cüzdan olarak sim seçili ise hce olarak değiştirin tekrar deneyinnfc ile ilgili 2 izin ne oluyor tam olarak? uyuglama özellikleri kısmında diğer özellikler diye bir yer var ya onun içinde nfc ye izin verdim fakat yine olmuyor da 2 izin diyince merak ettim
çok teşekkür ederim