MIUI 12.7 Android 11 sürümünde kullanılmıyor arkadaşlar boot ta kalıyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Android 10/11 DESTEKLİ
İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum
Dikkat Edilmesi Gerekenler
- Recovery üzerinden indirdiğiniz .zip i flashlayın (OrangeFox önerilir)
Herhangi bir olumsuz duruma karşı Recovery üzeriden boot ve dtbo yedeğini mutlaka alın ki geri dönüş yapabilesiniz.
Ekran Görüntüleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Az önce kurdum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat ben kerneli kurduktan sonra magisk de flashladım.MIUI PULSE 12.0.8 romuna bu kerneli kuran arkdaşlar var mı etkisi oluyor mu birde Orange Fox mu iyi Twpr mi?
kurarsam faydasını görürmüyüm bir de romu flaşladım üzerine dalvik cashe yaptım üzerine strom kernel v8 kurdum üzerine magiski flasşladım sorun olur muAz önce kurdum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat ben kerneli kurduktan sonra magisk de flashladım.
Romu kurarken magisk flashlamadı bende. Ben romun kernelini hiç denemeden direkt romla birlikte stormbreaker v8 flashladığım için ekstra faydası nedir bilmiyorum. "KCAL Presets" modülünün çalışması için kurdum ben kerneli. Kurarken sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.kurarsam faydasını görürmüyüm bir de romu flaşladım üzerine dalvik cashe yaptım üzerine strom kernel v8 kurdum üzerine magiski flasşladım sorun olur mu
Demek istediğim pulse rom hazır rootlu mu geliyor yoksa magisk flaşlamamız lazım mı
Burda var hocamHocam oxygenos rom kurdum StormBreaker v4 memeui yüklüydü kendinde fakat pubgde 90 FPS vermiyor 60 da kalıyor Kernel degistirdigimde 90 FPS oluyor fakat pubg ve YouTube tam ekran yarım ekran da açılıyor ve cihaz 5 dj sonra siyah ekran oluyor rica etsem memeui Kernel varmı sizde bulamadım ben