Yardım Poco X3 Nfc Sıfırlama Sonrası Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Selamın aleyküm. Cihazımı orangefox üzerinden sıfırladım. Cihazda eu 12.09 custom rom mevcuttu. Twrp üzerinden EAA rom yükledim. Twrp gitti. Cihaz kendi kendine restart atıyor. Güvenli mod üzerinden açınca herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ayrıcı Miflash tool üzerinde telefonu görüyorum ama cihazın modeli gözükmüyor. O yüzden herhangi bir rom yükleme işlemi yapamıyorum. Sorun neden kaynaklı olabilir acaba? Bu ara sınavlardan dolayı aktif olamıyorum geri dönüşlerde geçikme olabilir şimdiden kusura bakmayın.
Güncelleme: Cihaza Endonezya rom yükledim. Cihaz belli bir süre çalışıyor sonra kendi kendine kapanıyor. Power modülü veya başka bir şeyden kaynaklı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• poco_x3_device.png
    poco_x3_device.png
    17 KB · Görüntüleme: 41
  • poco_x3_device1.png
    poco_x3_device1.png
    33,4 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fastboot rom yükleyin bilgisayardan
Yükledim hocam. Sorun power tuşundan kaynaklı olabilir mi ? Bir video izledim aynı sorunu paylaşmış power tuşunun modülü bozukmuş kendi kendine kapatıyormuş

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yükledim hocam. Sorun power tuşundan kaynaklı olabilir mi ? Bir video izledim aynı sorunu paylaşmış power tuşunun modülü bozukmuş kendi kendine kapatıyormuş
tabiki rom sorunsuz yüklendi ve açılmıyorsa tuş kamera parmak izi sırayla boşa alınıp denenir.

Üst Alt