Soru Poco X3 nfc şarj yüzde 14 düşüyor

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Merhaba arkadaşlar telefonum yaklaşık 3 aylık %100 şarjdan 5 dk sonra %14 şarj düştü ikidir bunu yapıyor sizce sorun nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Saver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Efe Kab
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Merhaba arkadaşlar telefonum yaklaşık 3 aylık %100 şarjdan 5 dk sonra %14 şarj düştü ikidir bunu yapıyor sizce sorun nedir?
Fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?
Yaptım ama değişen birşey olmadı yani fabrika ayarlarına dönemiyorum yurt dışı cihazı orange fox ile sıfırlayıp yeni rom kurdum ama aynı

Saver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Efe Kab
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Yaptım ama değişen birşey olmadı yani fabrika ayarlarına dönemiyorum yurt dışı cihazı orange fox ile sıfırlayıp yeni rom kurdum ama aynı
Donanımsal bir arıza olabilir baktırmanızı tavsiye ederim.

Unforgettable

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
X3 nfc
Konular
1
Hocam android 11 güncellemesini yüklemiş iseniz ondan kaynaklı olabilir benim ondan önce yüzde 100 çıkardığım zaman şarjım 99 a inene kadar 20 dk felan geçiyordu güncelleme sonrası ise bir kaç dk kullanımda yüzde 5 bazen ise yüzde 10 şarjım gidiyordu bu gün hata düzeltmesi içeren yeni güncellemeyi aldım bilgileri paylaşırım eğer anlıyorsanız twrp üzerinden rom u değiştirmeyi deneyebilirsiniz yada yeni güncellemenin ota üzerinden gelmesini bekleyin

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam android 11 güncellemesini yüklemiş iseniz ondan kaynaklı olabilir benim ondan önce yüzde 100 çıkardığım zaman şarjım 99 a inene kadar 20 dk felan geçiyordu güncelleme sonrası ise bir kaç dk kullanımda yüzde 5 bazen ise yüzde 10 şarjım gidiyordu bu gün hata düzeltmesi içeren yeni güncellemeyi aldım bilgileri paylaşırım eğer anlıyorsanız twrp üzerinden rom u değiştirmeyi deneyebilirsiniz yada yeni güncellemenin ota üzerinden gelmesini bekleyin
Android 10 global room yüklü cihazın şarjı 0 olup bitene kadar bekledim sonra %100 şarj ettim 1 saat öyle şarjda kapalı kaldı sonra şarj cijazını prizden çıkarttım ama telefondan çıkartmadım 20 dk da öyle bekledi sorun düzeldi

Unforgettable

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
X3 nfc
Konular
1
Android 10 global room yüklü cihazın şarjı 0 olup bitene kadar bekledim sonra %100 şarj ettim 1 saat öyle şarjda kapalı kaldı sonra şarj cijazını prizden çıkarttım ama telefondan çıkartmadım 20 dk da öyle bekledi sorun düzeldi
Hocam ayda. 1 böyle deşarj etmeyi ihmal etmeyin kesinlikle batarya ömrüne çok iyi geliyor bende ihmal etmiyor um ve batarya performansından memnunum geriye sadece gelen güncellemeler kalıyor onlar da sağlam gelse her şey harika olur

Üst Alt