EEA romla global arasında pek fark yok. Resmi romlardan yükleyecekseniz endonezya roma bir bakın. Custom romlar için ise forumdaki konularındaki yorumlar en doğru bilgiyi verecektir.Yarın kilidim açılıyor
xiaomiEU rommu yoksa global EEA rommu yüklemeliyim
EU rom global romdan portlu olmasına rağmen orijinal global romdan iyimidir takılma donma vs varmı
deneyenler arkadaşlar yorum yaparlarmıki
Eu rom nasılEEA romla global arasında pek fark yok. Resmi romlardan yükleyecekseniz endonezya roma bir bakın. Custom romlar için ise forumdaki konularındaki yorumlar en doğru bilgiyi verecektir.
Endonezya 12.0.3 kurabilirsinArkadaşlar bu romlar arasında pil süresi en iyi rom hangisi acaba? Miui Tabanlı Romlarda Güneş Işığı Modu kapalı olsa bile güneş ışığı altında ekran rengi açılıp kapanabiliyor. Aosp tabanlı romlarda da NFC sorunu mevcut. Ama bu sorunlara rağmen artık birinde kalmak istiyorum. Öneriniz nedir acaba? Oyun oynamıyorum, yalnızca müzik video tarzı uygulama ve iş uygulamaları kullanıyorum. Bana uzun süre pil süresi vaadeden bir rom lâzım. Yorumlarınız için teşekkürler...
Teşekkür ederim. Peki içinde istenmeyen gereksiz uygulamaları Tamamen silmem için hangi yöntemi önerirsiniz acaba?Endonezya 12.0.3 kurabilirsin