Yardım Poco X3 NFC Recovery Mod Atıyor

intibak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
 MIUI 14.0.2.0.SJGIDXM
Telefon Modeli
Xiaomi M2007J20CG~POCO X3 NFC
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,

Cihazım yurtdışı imei atılmış bir cihaz. Bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum ancak bugün yeniden başlatırken recovery moda girdi.

Ekranda, Reboot, Wipe Data, Connect with MIAssistant ve Safe Mode seçenekleri çıkıyor.

Recovery mod üzerinde reboot veya safe mode dediğim zaman telefonu tekrar başlatıyor ve recovery moda geri dönüyor. Telefon kapatılamadığı için pil bağlantısını çıkarttım biraz bekletim tekrar taktım ama aynı sorun devam etti.

Bunu çözmenin bir yolu var mı dosylarıma ve özellikle google autenticater tekrar ulaşabilmek için rom atmadan çözmek istiyorum.

Yoksa tek çare fastboot veya recovery ile rom atmak mı ? Ayrıca rom attığım zaman imei de bir sorun yaşar mıyım teyit etmek isterim. Geçmişte fastboot ile yaptığımda bir sorun olmadı diye hatırlıyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
tuşlara baktırın.

Oyla:

intibak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tuşlara baktırın.
Ayrıca bir ayrıntı daha ekleyeyim recovery main menude birşey yapmadan beklerken bir süre sonra tekrar yeniden başlatma yapıyor ama fastboot ta bunu yapmıyor.

Ankara da önerdiğiniz biri var mı?

Oyla:

intibak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
5
tuşlara baktırın.
Az önce arkadaki tuş takımlarının bağlantısını söktüm ve tuşları deaktif hale getirmiş oldum. Power butonu calışır durumda kapatıp açtığımda tekrar beni recovery moduna attı ve kendi kendine belli aralıklarla yeniden başlatmaya devam etti.. Yine de tuşlarda sorun olabilir mi yoksa işletim sistemi çöktü mü demek olur.
Eğer işletim sistemi çötü ise sanırım mecbur rom atacağım. Bu durumda fastboot için kullanmam gereken program hangi versiyon olmalıdır.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Az önce arkadaki tuş takımlarının bağlantısını söktüm ve tuşları deaktif hale getirmiş oldum. Power butonu calışır durumda kapatıp açtığımda tekrar beni recovery moduna attı ve kendi kendine belli aralıklarla yeniden başlatmaya devam etti.. Yine de tuşlarda sorun olabilir mi yoksa işletim sistemi çöktü mü demek olur.
Eğer işletim sistemi çötü ise sanırım mecbur rom atacağım. Bu durumda fastboot için kullanmam gereken program hangi versiyon olmalıdır.
tuşlar boşa alındığında açılmıyorsa başka arıza vardır. Durup dururken yazılım bozulmaz ama tabiki rom yüklemeyide deneyebilirsiniz. Forumda rehberler mevcut. Kilit açık olması lazım. Kapalıysa zaten yazılım bozulmaz wipe data yapıp deneyin.

Oyla:

intibak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
5
tuşlar boşa alındığında açılmıyorsa başka arıza vardır. Durup dururken yazılım bozulmaz ama tabiki rom yüklemeyide deneyebilirsiniz. Forumda rehberler mevcut. Kilit açık olması lazım. Kapalıysa zaten yazılım bozulmaz wipe data yapıp deneyin.
Yazılımı ilk rom attığımdan beri değiştirmeden kullanıyordum ve telefon ciddi anlamda doluydu bunlar bir etkenmi bilemiyorum.

Son sorum olarak Cihazı imei repair wipe data yaparsam imei gider mi ?

Yarımcı cevaplarınız için teşekkür ederim.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Yazılımı ilk rom attığımdan beri değiştirmeden kullanıyordum ve telefon ciddi anlamda doluydu bunlar bir etkenmi bilemiyorum.

Son sorum olarak Cihazı imei repair wipe data yaparsam imei gider mi ?

Yarımcı cevaplarınız için teşekkür ederim.
bu modelde en son sıfırlama da imei gitmiyordu.

Oyla:
Üst Alt