- Adım
- E
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 12
Kısmen haklısınız. Tianma paneller özellikle ghost screen konusunda rekora koşuyor. Ancak amoled ekranda ghost screen görülme oranı maalesef daha fazla. Kaliteli bir ips her zaman daha uzun ömürlüdür. Amoled ekran sabit görüntüde yüksek parlaklık ile çalışırsa bu sorunların olma ihtimali %100 gibi bir şey.Bu yorumu çok geç farkettim. Yorum sahibine Yazmak istiyorum Hayalet ekran En çok İpste görülen Bir Sorundur Bunu 4-5 İps Cihazımda Tecrübe ettim ve Forumda Bir sürü Şikayette var Amoled ekranda Amoled yanığı olur Ghost screen kolay kolay olmaz. Bir arkadaşım ilk çıktığında Note 7 almıştı 2 günde Ghost screen olmaya başladı. Hele hele Tianma panelden tamamen uzak durmalı
Tianma sağolsun insanları İPS düşmanı yaptı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
StormBreaker fps drop sorunlarını önlemiyor. CY kernel deneyin çok daha iyi oldu.Youtube da izlediginiz config videolarinda linke dusebilmek icin bin turlu zorlukdan geciyosunuz onun yerine sadece z archiver nasil kullanildiigini ogrenin bu atacagim zipte bulunan files dosyasini
Com.tencent.ig de files in oldugu yere yapistir ve degistir deyin olay bitmistur
Bunun disinda rom olarak da miui pulse 12.3 by evo oneririm yaninda da tabiki stormbreaker kernel