Tamamdır sağolun bl kilidi açılınca ikisini kullanıcam. Birde ben işlemlerin sırasını nasıl yapmalıyım rom kurduktan sonra mı root ile malum işlemi yapmam gerek ?Bu kernel miui desteklemiyor maalesef.
Storm kernel yükleyebilirsiniz
O işlem hakkında hiçbir bilgim yok hocam, yurtdışı dışı cihaz almadım hiçTamamdır sağolun bl kilidi açılınca ikisini kullanıcam. Birde ben işlemlerin sırasını nasıl yapmalıyım rom kurduktan sonra mı root ile malum işlemi yapmam gerek ?
Güncelleme ile orjinal kernele önmesi ve magisk silinmesi normal. Optimus v3-fixed sürümüne sahip değil, 11.3 son sürümü.. v3-fixed stormbreaker kernel. Hangisi ise tekrar flashlayabilirsinizGüncelleme yaptım sanırım orjinal kernele döndü. tekrar twrp kısmından v3 fixed'i flashlayayım mı? magiskte tekrar silinmiş.
Bu güncelleme ile sorunsuz şekilde miui tabanlı elite rom plus 12.0.7'ye kurabildim.v11.5 yayınlandı
Değişim Günlüğü
- Kernel 4.14.214'e güncellendi
- Cpuset & schedtune yardımı eklendi
- sdfat dosya sistemi eklendi
- Bazı CPU optimizasyonları yapıldı
Geliştirici tarafından miui desteklenmiyor, sadece ilk sürüm çalışıyordu o da isteyerek olmamıştı, bu sürüm de öyle olmuş sanırım. Herhangi bir bug vs bir sorun olursa miui tarafında bunlar düzeltilmeyecektir bunları göz önüne alarak kullanabilirsiniz.Bu güncelleme ile sorunsuz şekilde miui tabanlı elite rom plus 12.0.7'ye kurabildim.