Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stoya, hocam günaydın hangi ara poco ya gectiniz yine ayni telefona denk gelmis olduk sevindim buna. Mod premeo dan verim alamadım tercihen hangi romu kurayım ?
Baktim yazan yok demissiniz haberim yeni oldu ben bol bol meşgul ederim sizi
Cihazınızın BootLoader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni,parmak izi vs varsa kaldırın. Rom dosyasını telefona atın ve twrp moduna geçin... Cihazı...
Stoya, dünkü arkadaşın muhteşem aops romu mu acaba tmm hocam hellas i sevmem ama kurayim Merdanov hocami gormusken başka yere yazmaya gerek yok en güncel poco x3 gcam önerisi alabilir miyim hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merdanov, geçin hocam gayet güzel cihaz ama mi 10t/pro çok daha güzel cihaz ben hanimdan çalmayı planlıyorum ama su an imkansız Stoya hocam rom konusu geçmişken masik romu çok ama çok arıyorum kullandığım en güzel romdu revos oneos olduktan sonra bozdu sanki hiç kurmuyorum