Yardım poco X3 NFC MIUI tabanlı/a11 destekli kernel arıyorum

orhandd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Freelance
Konular
6
Cihazıma global sürümün modlu olan romunu bulup yükleyemiştim sürüm 12.5.5 android 11 mevcut diğer yandan hiçbir problemi yok ancak mobile Legends bang bang oyununda droplar yemek beni bir tık itti romdan oyun dışında akışkan fakat bundan önce 12.0.9 eu kullanıyordum hız konusunda eudan hızlı pil konusunda da sorun yok sadece oyun oynarken aralıklı takılmalar,droplar mevcut android 11 destekli kernel var ise paylaşır mısınız?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-17-16-30-11-722_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-03-17-16-30-11-722_com.android.settings.jpg
    203,4 KB · Görüntüleme: 22

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Miui için A11 stabil bir kernel yok maalesef.
Android 10'a dönüş şart ya da AOSP kullanmanız lazım. Ben AOSP yerine eu 12.0.9 ve CY kernel öneriyorum. Ayrıca oyunlarda fps drop için pil optimizasyonunu kapatmak da fayda sağlar.

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Kernel ile uğraşma..sana direk MIUI 23 adroid 12 A12 üzerinden portlanmis stabil rom sunacağım..lakin birkaç ufak hatası var..mtp sorunu var ve kamera sorunu.. kamera sorunu basit ama mtp ye daha çözüm bulamadım. Bulunca onunda paylaşcm.

orhandd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Freelance
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kernel ile uğraşma..sana direk MIUI 23 adroid 12 A12 üzerinden portlanmis stabil rom sunacağım..lakin birkaç ufak hatası var..mtp sorunu var ve kamera sorunu.. kamera sorunu basit ama mtp ye daha çözüm bulamadım. Bulunca onunda paylaşcm.
Reis mtp sorunu varsa hiç önerme
Çünkü benim yedekler bir çoğu PC de teşekkür ederim yinede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android 10'a dönüş şart ya da AOSP kullanmanız lazım. Ben AOSP yerine eu 12.0.9 ve CY kernel öneriyorum. Ayrıca oyunlarda fps drop için pil optimizasyonunu kapatmak da fayda sağlar.
12.0.9 eu benim için çöp durumda flash belleğimde vardı kernel ile de kullansam bir süre sonra bayıyor yavaşlayan söz konusu olunca hemen soğuttu MIUI pulse 12.3 yükledim cy kernel mevcut ama a10 şimdilik bir problem yok gibi

orhandd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Freelance
Konular
6
A11'e ilişkin kernel bulamadım mıuı arayüzüne ancak rog edit aosp rom aldım forumdan özelleştirilmiş rom eu ya da mmx dan kat kat iyi diyebilirim strom breaker v8 kurdum oyunlarda ısınma olmasına rağmen performans düşüklüğü söz konusu değil mıuı tabanlı en güel rom diyebilirim prüzlerden arındırılmış ok memnunum sabit kullanımda sadece bu romu kullanacağım sanırım konu çözülmüştür

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
A11'e ilişkin kernel bulamadım mıuı arayüzüne ancak rog edit aosp rom aldım forumdan özelleştirilmiş rom eu ya da mmx dan kat kat iyi diyebilirim strom breaker v8 kurdum oyunlarda ısınma olmasına rağmen performans düşüklüğü söz konusu değil mıuı tabanlı en güel rom diyebilirim prüzlerden arındırılmış ok memnunum sabit kullanımda sadece bu romu kullanacağım sanırım konu çözülmüştür
StormBreaker v8 yerine CY tavsiye ederim aslında. MİUİ destekli en güncel ve en iyisi CY StormBreaker uzun süre kullandım hep sorun çıkardı.

orhandd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Freelance
Konular
6
StormBreaker v8 yerine CY tavsiye ederim aslında. MİUİ destekli en güncel ve en iyisi CY StormBreaker uzun süre kullandım hep sorun çıkardı.
yani cy de mevcut ama ben ayak üstü attım o kerneli test için ekran da takılma olacak mı ya da cihazı zorlayınca ısınınca yani itekleyecek mi dedim çok şükür bir sorun yok 2 hafta kullanacağım olumsuzzluk durumunda delete yaparım

Üst Alt