Rom Poco X3 NFC MIUI Mind 12.0.9.0 | Android 10

frestyle025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Poco x3 NFC
Meslek
Kamu
Konular
6
Öncelikle konu sahibine bu güzel rom için teşekkür ediyorum, son global 12.5.3 güncellemesinde telefondan soğudum şimdi tekrar sevmeye başladım maşallah yağ gibi tabirine yakıştı en azından.
Başıma niye geldi bilmiyorum ama şunları da ekleyeyim belki birine yardımcı olur;
Rom dosyasını indirdim, telefona attım, twrp kurdum, wipeda belirtilen yerleri işaretleyip yaptım install kısmına bir döndüm rom dosyası yok, bilgisayar telefonu görmüyor, biraz uğraştan sonra yine konu sahibi sağolsun başka bir yerde yazdığı çözüme denk geldim ve işime yaradı küçük bi yedekleme olayından sonra bilgisayar telefonu gördü ama hop yeni bir sorun rom dosyasını atamıyorum, telefonun içinde karmakarışık dosyalar var ve şaka değil boyut tam 256 TB gösteriyor telefonu, bunu da bir kısım araştırmalar sonucu format data recovery reboot ile hallettim, sonra döndüm mtp enabled disabled + mount ile küçük yedekleme ile tekrar tanıttım bu sefer de rom yükleme hatası verdi yüklenmemeye inat etti, son kez deneyeyim dedim bi format data recovery reboot daha yaptım mtp disabled-enabled mount yedekleme son deneme ve başarılı sonuç, neden ve nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama tüm bu süreç 3 saat civarı bir süremi aldı, sonuç olarak değdi 120 hz hissiyatı, o takılmaları donmaları görmemek beni mutlu etti, yapa yapa öğreneceğiz bakalım :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
frestyle025, Hayırlı olsun, ilk sayfa da verdiğim 3 adet twrpden bir tanesini kullanın sorun yaşamazsınız ,bende işin kolayına kaçıp konu açıp pc telefonu görmüyor,karışık dosyalar var? vs tarzında konu açmadığınız ve araştırıp/okuyup korkmadan uyguladığınız için bende size teşekkür ediyorum clap~~

Son düzenleme:

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Önceden romu bazı yerleri İngilizce diye ön yargı yapıp indirdiğim gibi kaldırmıştım. Ama eu rom falan poco X3 de verimli değil. Bu romu indirdim. Her şeyi çok güzel. Sadece şeyi sormak istiyorum hava durumu veya ekranda ki saatin altında hangi gün olduğu yazan yerler ingilizce bunları Türkçe yapma şansımız var mı acaba ?

frestyle025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Poco x3 NFC
Meslek
Kamu
Konular
6
Stoya, Her şeyi doğru yaptım niye oldu diyordum ki farklı bir twrp kullandığımı hiç düşünmemişim hatayı fark ettim şimdi :) Konu kirliliği yapacak kadar sabırlı değilim zaten bu zamana kadar ki tüm Xiaomi telefonlarımda onlarca sorunla karşılaştım, şu forumda sizin gibi kullanıcılar var iken gerek kalmıyor konu açıp yandım yandıma düşmeye, arayıp bulmayı başarabilmek yeterli, emeğinize sağlık :)

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
frestyle025, klavye demisken yazi tipinde sorun olabilir romun değiştirmek isterseniz tavsiye edebilirim. Her zaman yardımcı oluruz ancak benim yazilarim üstad Stoya nin sadece kopyasi olur:D sorunun olursa yakasına yapisabilirsin çok sever

frestyle025

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Poco x3 NFC
Meslek
Kamu
Konular
6
Turko31, Yazı tipi iyi ya problemim yok sadece enteresan bir şekilde WhatsApp da kişilerim silinip geri geliyor belli aralıklarla onu anlayamadım acaba romdan mı kaynaklı bilemedim böyle bir durum yaşadınız mı?

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
frestyle025, WhatsApp in verileri sıfırla tekrar kurulum yap WhatsApp a bütün izinleri ver düzelir diye düşünüyorum bende olmadi arkadasima ayni romu kurdum bu sorunu böyle hallettim

piruz20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
HÜSEYİN
Cihazım
XİAOMİ POCO X3
Konular
13
Turko31, Yazı tipi iyi ya problemim yok sadece enteresan bir şekilde WhatsApp da kişilerim silinip geri geliyor belli aralıklarla onu anlayamadım acaba romdan mı kaynaklı bilemedim böyle bir durum yaşadınız mı?
WhatsApp izinlerinden kişileri okumayı her zaman yap düzeliyor sorun hocam

Üst Alt