Ben rom değiştirdim. Sıfırdan kurdum, çekirdek sürümü değiştirdim ama nafile. Bulanık olunca kameraya iki tıklıyorum netleşiyor. Durum donanımsal büyük ihtimal. Nette bu konuda çok şikayet mevcut zaten.GÜNCELLEMEDEN SONRA AYNI SIKINTI BENDEDE OLMAYA BAŞLADI EU ROM YÜKLEDİM AMA SONUÇ DEĞİŞMEDİ
Merhabalar aynı sıkınti bendede mevcut telefoncu yazılımsal dedi. Hemde 4 5 telefoncuya sordum yazılımsal dedi çözüm bulan varmi acabaBen rom değiştirdim. Sıfırdan kurdum, çekirdek sürümü değiştirdim ama nafile. Bulanık olunca kameraya iki tıklıyorum netleşiyor. Durum donanımsal büyük ihtimal. Nette bu konuda çok şikayet mevcut zaten.
Sorun yazılımsal değil hocam kesinlikle donanımsal. Çünkü kameraya vurduğumda düzeliyor. Zaten internette araştırın yüzlerce şikayet mevcut. İlk defa bir telefonu aldığıma bu kadar pişman oldum. Kamerayla çok işim yok ama olduğunda sürekli sorun yaşıyorum. Sürekli kamera kullanan kişiler için eziyetten başka bir şey değil.Merhabalar aynı sıkınti bendede mevcut telefoncu yazılımsal dedi. Hemde 4 5 telefoncuya sordum yazılımsal dedi çözüm bulan varmi acaba