Yardım POCO X3 NFC IMEI Repair Sonrası Bootloader Kilitlenir mi?

• Konbuyu başlatan cxa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 2K

cxa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Poco X3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.0.9 KARARLI 12.0.9.0(QJGMIXM)
Telefon Modeli
POCO X3 NFC
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkese merhaba,

Konuları araştırdım ancak pek detaylı paylaşım bulamadığım için kendim konu açmak istedim. Bilgili arkadaşların konu hakkında yardımlarını rica edeceğim.

Cihazımı youtube da bir video ile adım adım bootloader kilit açma ve bir çok program kullanarak imei repair işlemi yaptım. (forum kurallarını aykırı olur mu bilemediğim için video link paylaşmadım)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bootloader kilidinin açık olması netflix vb uygulamaları kullanmaya engel olduğunu öğrendim.

Imei repair işleminden sonra bootloader kilidini geri kapatmak mümkün mü ve bir sorun olur mu özetleyebilecek bilgiye sahip arkadaşlardan desteğini rica ediyorum.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Yalnız ben kapanma işini hesaba katmadım. En kısa sürede TWRP+ root yapayım en iyisi. Hatırlattığınız için sağolun.
Olay bu zaten. Repair amaçlı kullanılan imei patlarsa BL kilidi açmak gerekiyor.
BL kilidi açmak için de mobil veriye bağlanmak şart. Yani kısır döngü.

TWRP şart değil kilitlemeden Flashtool ile romu yükleyin yeter. Bir eksisi olmaz.

Oyla:

ey.me1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
Xiomi redmi 9t
Konular
7
Olay bu zaten. Repair amaçlı kullanılan imei patlarsa BL kilidi açmak gerekiyor.
BL kilidi açmak için de mobil veriye bağlanmak şart. Yani kısır döngü.

TWRP şart değil kilitlemeden Flashtool ile romu yükleyin yeter. Bir eksisi olmaz.
Tekrar bootloader için 168 aldım. Haftaya TWRP+ root yapacağım. Tekrar İMEİ giderse kolay repiar için.

Oyla:
Üst Alt