- Adım
- Ramazan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 31
Hocam bl açılmasını bekliyorum açılsın hemen yüklemesini yapacağımramojjk, Güncelleme gelen herkes fikir amaçlı konu açarsa forum amacından çıkar bu yüzden ana rom konusuna yazın/sorun lütfen..
MIUI 12.5 - Poco X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGTRXM İndirme Bağlantıları
Poco X3 NFC Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGTRXM [ Android 11 ] Güncelleme ve Kurulum Talimatları 1)OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek...forum.miuiturkiye.net
Ayrıca o kadar yardımcı olduk bu konuda yuklemediniz mi romu ?
Soru - Aosp roma geçme
Öncelikle cihazim poco X3 NFC normal tr romu yüklü 12.5.1 A11 aosb roma geçmek istiyorum nasıl geçerim birde Fw flashlama gereği varmı flashlamazsam sorunu çıkarırmı son olarak önerdiğiniz rom varmı oyun odaklı güzel performans veren teşekürler.forum.miuiturkiye.net
Soru - Corvus os
Arkadaşlar şimdi ben telefona corvus os rom kurmayı düşünüyorum kurarken hangi dosyalar lazımforum.miuiturkiye.net
Madde 3.6
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Sağolun hocam teşekkürlerramojjk, Daha önce verdiğim iki bölümü mutlaka kilit açılana kadar okuyun/inceleyin/izleyin...
Önemli İpuçları
forum.miuiturkiye.net
Videolu Anlatımlar
forum.miuiturkiye.net
Mi kumandada TURKCELL TV+ kumanda ediyormu denediniz mi bilginizvar mıBugün güncelleme gelmiş 12.5.2 yapan arkadaşlar herhangi bir sıkıntısı varmı önerirmisiniz