Rom Poco X3 NFC Global Stable ROM V12.5.5.0.RJGMIXM + MOD (Promeo)

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Poco X3 NFC Global Stable ROM V12.5.5.0.RJGMIXM + MOD (Promeo)

1. Poco yerine Miui Launcher mevcuttur (masaüstünde çift dokunuşla kilitleme özelliği de var)
  2. Google yerine Mi çevirici (çağrı kaydı özelliği var) ve mesajlar ve Mi Kişiler yüklü
  3. Bazı uygulamalar kaldırıldı
  4. Bağlanma, şarjı kapatma sesleri kaldırıldı.
  5. Genişletilmiş paneldeki geçiş sayısı 4 (eski sürüm) yerine 5'e çıkarıldı.
  6. Parlaklık kaydırıcısının kalınlığı azaltıldı.
  7. Standart temadaki simge paketi değiştirildi (miroom'dan alındı).
  8. Durum çubuğunda artan pil yüzdesi simgesi. Kenardan simgelere azaltılmış dolgu.
  9. Kilitlenmemiş öğe - Yenileme hızı 90Hz.
  10. Google ödeme, kök olmadan çalışır. Play Store'daki cihaz sertifikalıdır. Güvenlik testi geçer.
  11. Gelişmiş ağ seçimi
  12. Genişletilmiş Yeniden Başlatma Menüsü (TWRP' ye giriş de eklendi)
  13. Sistem uygulamalarını devre dışı bırakma yeteneği
  14. Güncellenmiş güvenlik uygulaması sürümü (v6.0...)
  15. Kaldırılan güncelleme (Güncelleyici)
  16. Masaüstündeki Uygulamaları Gizleme
  17. Çağrıların coğrafi tespiti
  18. Yamalı tema yöneticisi (güncellemeyi kaldırmanız gerekir).
  19. Deodex
  20. Tüm bölümler RW'ye çevrilmiştir.

Rom Kurulum Adımları

Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Cihazınız imei kayıtlı yurtdışı cihazı ise tedbir amaçlı Efs ve Modem dosyalarını da PC'ye yedekleyin.
İşlemlerde imei konusunda sorun yaşatmayacaktır ancak tedbir niyetiyle yedek almanızda fayda var.

Tuş kilidi,ekran deseni,parmak izi vs varsa kaldırın. Şayet aksi takdirde TWRP' ye girişte sizden kilit ekranı parolasını isteyecek. Yanlış girer / boş bırakırsanız dosyalarınızı göremeyeceksiniz.

Rom dosyasını telefona atın ve twrp moduna geçin...

Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun)

1- Wipe -> Advanced wipe ->Dalvic ART Cache /Data ve Cache bu üç (3) seçeneği seçip temizleyin.

2- İşlem bitimi Twrp ana ekrana gelip install kısmından ROM dosyasını yüklüyoruz.

3- Yükleme tamamlandıktan sonra Twrp ana ekrana gelip Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.

4- İşlem bitimi Reboot-Sistem deyin...

İlk açılış uzun sürecektir. Ben 10.dakikada cihazı tekrar yeniden başlattım şak diye açıldı.
Ancak ilk miui kurulum kısmı biraz yavaş işliyor. Diğer romlara göre sadece ilk kurulum ekranı akıcı değil.
Rom'u bizzat kendi cihazıma da yükledim. Şuanda işleyiş olarak diğer romlardan daha akıcı olarak çalışmakta.

Son düzenleme:

Lordlook

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xiaomi mi6
Cihazım
Mi6
Konular
0
Yükleyen var mı arkadaşlar? Durum nasıl stabil mi? Full türkçe mi? Kafamda deli sorular :) yardımcı olan üstatlara teşekkürler.

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yükleyen var mı arkadaşlar? Durum nasıl stabil mi? Full türkçe mi? Kafamda deli sorular :) yardımcı olan üstatlara teşekkürler.
Rom tanıtımında kendim yüklediğimi belirttim :)
ROM Full Türkçe. Ancak 90Hz kullanmamdan mı yoksa ROM' da battery drain muhabbeti olmasından mı henüz tam tespit edemediğim bir nedenden şarj hızlı gidiyor. Bugün işe gelirken 22:50 ' de %95 şarj ile evden çıktım. şuan saat 23:54 sadece 15dk facebook' ta takıldım mobilveri ile. Birde youtube music den müzik dinledim. Şarj %83 bana tüketim fazla gibi geldi.

NightFleqS

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
P9 lite 2017
Konular
8
merthayatibas, Rom dosyasını indiremiyorum alternatif link ekleme şansınız var mı?

Lordlook

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xiaomi mi6
Cihazım
Mi6
Konular
0
Rom tanıtımında kendim yüklediğimi belirttim :)
ROM Full Türkçe. Ancak 90Hz kullanmamdan mı yoksa ROM' da battery drain muhabbeti olmasından mı henüz tam tespit edemediğim bir nedenden şarj hızlı gidiyor. Bugün işe gelirken 22:50 ' de %95 şarj ile evden çıktım. şuan saat 23:54 sadece 15dk facebook' ta takıldım mobilveri ile. Birde youtube music den müzik dinledim. Şarj %83 bana tüketim fazla gibi geldi.
Kusura bakmayın hocam yüklediğiniz ve kullanıma geçtiğiniz hususunu görmemiştim. İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Yükleyecek arkadaşlara gayet açıklayıcı dille anlatmışsınız. Benim kullandığım romda MiuiMix 12.0.9

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Kusura bakmayın hocam yüklediğiniz ve kullanıma geçtiğiniz hususunu görmemiştim. İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Yükleyecek arkadaşlara gayet açıklayıcı dille anlatmışsınız. Benim kullandığım romda MiuiMix 12.0.9
Şuan şu saniye itibariyle Endonezya Stock 12.0.3.0 sürümüne düşürdüm hocam. 1-2 gün de Pulse 12.0.9 u denedim pulse çok güzeldi. Birkaç gün sonra endo hakkında da görüş bildiririm

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Endoneza Stock 12.0.3.0 hakkında; Bu rom bir harika arkadaşlar. 6saat30dk ekran süresinde Şarj %55. Sanıyorum ki bi 5 saat daha götürür. İstatistikler 00.00 dan sonra bir sonraki güne sarksa da takip ediyorum.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
merthayatibas, pulse 12.09 mu 12.03 mu ? Diğer konuda cevaplamissiniz peki pulse mi Endonezya stock mu ?

Son düzenleme:

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Üstad ikisini de denedim. İkisi de şarj konusunda çok güzel. Ancak en uzun şarj süresini Endonezya stock 12.0.3.0 verdi.
Pulse dediğim forumda paylaşılan 12.3 (v12.0.9.0) oluyor bu arada.
Sadece endonezya beni poco launcher'ı silip mi launcher kurma konusunda biraz uğraştırdı. Poco launcher sevmediğim için her zaman mi launcher olan rom bulmaya çalışıyorum ama onu da yine forumda paylaşılan MEME_Launcher magisk modülü ile çözmüş oldum

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
merthayatibas, Endonezya roma geçiş yapmama sebebim poco launcer olmasi zaten ben magisk yani root sevmiyorum kullanmıyorum o yüzden mi launcer olan romlardan yükleme yapıyorum miui mind 12.09 sanki pulse den daha iyi batarya süresine sahip gibi geldi bana o romdan pulse ye geçiş yapmistim hani

Üst Alt