Rom Poco X3 NFC Global Stable ROM V12.5.3.0.RJGMIXM + MOD (Promeo)

mertbass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert Hayati
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
Otomasyon UZM.
Konular
1
hocam 3 wipe den sonra install yapmadan herhangi bir işlem yapıyormusun ( yapma ) ve romu tekrar indirip denermisin bende hiç bir sıkıntı olmadan kurulum oldu
hiçbir işlem yapmıyorum. Direk wipe işlemlerinin ardından install kısmına geçiyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
mertbass, Hiç wipe yapmayın direk romu yükleyin işlem bitimi format data yes yapın

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
tektonik1907, renktas forumda göremiyorum sizi ? Değerli yorumunuzu bekliyorum Endonezya 12.5 mi bu rom mu kiyas edicektiniz onu bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar rom ile ilgili hata yada bug diyebileceğim 2 sorun gördüm
1)bir uygulama içerisinde kayan bildirim yarim hatta çeyrek diyebilirim gözüküyor tam gelmiyor
2)bazen sıklıkla olmamakla birlikte arama kaydina giriş yaptığımda kişiler anlik olarak üst üste gözüküyor ancak hemen düzeliyor
Bu sorunlari yaşayan var mi yoksa roma hard reset atmayi düşünüyorum

Ceskacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Poco X3 nfc
Konular
0
üstad bu rom güncelleme alır değil mi?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ceskacan, Global roma güncelleme gelirse buna da gelir...

mertbass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert Hayati
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
Otomasyon UZM.
Konular
1
miflash ileTr 12.5.1 yazılımını yükleyip, sonrasında Twrp en güncel sürümü yükleyip magisk 24.0 ile yeniden root ettikten sonra yazılım yüklendi sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.
yazılıma ek olarak adb ile debloat işlemi yaptım. stabilin de stabili oldu. şarjı koklamıyor bile

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
mertbass, Mi flash ile keşke MI (global) sürümü yükleyip bu romu yükleseydiniz çünkü TR sürüm değil MI sürüm alt yapısını kullanıyor ama her iki sürümde de bir fark olacağını sanmıyorum ama bir daha ki sefere dediğim gibi yapın Yes~~

tektonik1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzaffer
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir burada değildim. Deneyimimi paylaşamadım. Şimdi paylaşacağım. Öncelikle Promeo yu kurdum 1 hafta kullandım ve genel itibariyle memnun kaldım. Benim kullandığım bazı özellikler rom A11 tabanlı olduğu için çalışmadı. Mesela DSB kullanmayı seviyorum. Bildirimlerin gelmesi ile bildirim simgelerinin 10 adete kadar görünmesini isterim. Promeo da DSB kuruluyor evet ama bildirimler en fazla 3 tane görünüyor, geri kalanı nokta olarak görünüyor. Bu benim canımı sıktı. Bir diğer mevzu ise customiuizer in promeo da stabil çalışmaması. Customiuizer in içindeki çalışmayan uygulamalarda benim istediğim uygulamalardı ne yazık ki. Mesela saniye mesela ekran ışığının açılıp kapatılırken ekranda ışık parlaklığının yüzdesini göstermesi gibi. Bundan dolayı da romdan soğudum. Ama tabi bu benim kullanmakta olduğum uygulamaların roma kurulamamasından kaynaklı kişisel tercihler diyeyim. Yoksa Promeo gerçekten A11 tabanlı olmasına karşın başarılı romlar arasındadır tabi launcherı değiştirip bir kaç sistemsel değişim yaptıktan sonra. Daha Fastboot Endonezya 12.5.1 çıktı onu kurdum. O da gerçekten başarılı romlardan biri. Tabi ki Endonezya 12.0.7 değil. Onun kadar hızlı ve akıcı değil. Onuda 1 hafta kadar kullandım. Onda da Promeo da yaşadığım sıkıntıları yaşadım. 4 gün önce de Pulse 12.3 A10 tabanlı o romu kurdum ve canavar gibi kullanmaktayım cihazı. Dün Pulse 12.5.1 yayımlandı. Ama isteneni veremedi ki yapan kişi Eu 12.5.1 in üzerine yapmış. Eu 12.5.1 in ne kadar kötü olduğunu bu yazıyı okuyupta bilmeyen yoktur. A11 tabanlı romlar maalesef hatalar, takılmalar, donmalar oluyor. Nacizane rom miui rom kuracak arkadaşlara önerim Pulse 12.3 (16.06 sürümü), Eu 12.0.9 öneriyorum. Bu iki romu sıkıntısız, kafanız rahat olacak şekilde kullanabilirsiniz. Aklınıza takılan soru sorular olursa cevaplamak isterim. Sağlıklı günler herkese.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir burada değildim. Deneyimimi paylaşamadım. Şimdi paylaşacağım. Öncelikle Promeo yu kurdum 1 hafta kullandım ve genel itibariyle memnun kaldım. Benim kullandığım bazı özellikler rom A11 tabanlı olduğu için çalışmadı. Mesela DSB kullanmayı seviyorum. Bildirimlerin gelmesi ile bildirim simgelerinin 10 adete kadar görünmesini isterim. Promeo da DSB kuruluyor evet ama bildirimler en fazla 3 tane görünüyor, geri kalanı nokta olarak görünüyor. Bu benim canımı sıktı. Bir diğer mevzu ise customiuizer in promeo da stabil çalışmaması. Customiuizer in içindeki çalışmayan uygulamalarda benim istediğim uygulamalardı ne yazık ki. Mesela saniye mesela ekran ışığının açılıp kapatılırken ekranda ışık parlaklığının yüzdesini göstermesi gibi. Bundan dolayı da romdan soğudum. Ama tabi bu benim kullanmakta olduğum uygulamaların roma kurulamamasından kaynaklı kişisel tercihler diyeyim. Yoksa Promeo gerçekten A11 tabanlı olmasına karşın başarılı romlar arasındadır tabi launcherı değiştirip bir kaç sistemsel değişim yaptıktan sonra. Daha Fastboot Endonezya 12.5.1 çıktı onu kurdum. O da gerçekten başarılı romlardan biri. Tabi ki Endonezya 12.0.7 değil. Onun kadar hızlı ve akıcı değil. Onuda 1 hafta kadar kullandım. Onda da Promeo da yaşadığım sıkıntıları yaşadım. 4 gün önce de Pulse 12.3 A10 tabanlı o romu kurdum ve canavar gibi kullanmaktayım cihazı. Dün Pulse 12.5.1 yayımlandı. Ama isteneni veremedi ki yapan kişi Eu 12.5.1 in üzerine yapmış. Eu 12.5.1 in ne kadar kötü olduğunu bu yazıyı okuyupta bilmeyen yoktur. A11 tabanlı romlar maalesef hatalar, takılmalar, donmalar oluyor. Nacizane rom miui rom kuracak arkadaşlara önerim Pulse 12.3 (16.06 sürümü), Eu 12.0.9 öneriyorum. Bu iki romu sıkıntısız, kafanız rahat olacak şekilde kullanabilirsiniz. Aklınıza takılan soru sorular olursa cevaplamak isterim. Sağlıklı günler herkese.
hocam eline sağlık sana zahmet pulse 12.3 16.06 sürümün linkini atarmısın buldum forumda teşekürler

Son düzenleme:
Üst Alt