- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Hocam 12.5.3 kurulu bende de ama 12.5.4 624Mb olarak ota dan geldi tam rom dosyasi da yok nasıl geldi onu da anlamadım Premeo desteği kesti diye duydum birdealo333, Ota boyut olarak değil ,ilk sayfadan tam romu indirip yükleyin wipe yapmadan.
Android 11 den uzak durun çok gereksiz kasıyor şarjı çabuk yiyor android 10 dan şaşmayınromu hala kullanan var mı son durum nedir?
Cihaz eskimeye başlayan bir cihaz miui 12.5 sürümünü çoğu kişi beğenmiyor ki miui 13 iyi olsun öyle bir ihtimal zor beklemeye değmez bence xiaomi de her zaman yeni güncellenen cihazlar ilk stabil sürümlerin performans pil ve akıcılik olarak gerisinde kalmıştır 5-6 senelik xiaomi kullanıcısı olarak söylüyorum bunuAndroid 10dayım. 11e geçmeye niyetim yok. Başka cihazlarda miui 13 deneyimleriniz nasıl bu cihaz için miui 13 beklemeye değer mi?
Cihaz eskimeye başlayan bir cihaz miui 12.5 sürümünü çoğu kişi beğenmiyor ki miui 13 iyi olsun öyle bir ihtimal zor beklemeye değmez bence xiaomi de her zaman yeni güncellenen cihazlar ilk stabil sürümlerin performans pil ve akıcılik olarak gerisinde kalmıştır 5-6 senelik xiaomi kullanıcısı olarak söylüyorum bunu
Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 13 Poco x3 de mükemmel çalışacak olsa neden yeni bir telefon alasın ki xiaomi her sene çıkardığı enaz 20 telefonu kime satacak Android telefonlarda 1-2 sene sonra özellikle xiaomi de modlu romlar la devam etmek gerekir aksi takdirde ilk zamanki stabilliği pil performansını asla alamazsinizmav1li, miui 13 daha öncekilere benzemeyecek bir rom olarak pazara sunuluyor söyledikleri teknik veriler kadar güzel olursa tabiki miui 13 bizim telefon içinde vazgeçilmez olabilir denemeden bilemeyiz