Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir burada değildim. Deneyimimi paylaşamadım. Şimdi paylaşacağım. Öncelikle Promeo yu kurdum 1 hafta kullandım ve genel itibariyle memnun kaldım. Benim kullandığım bazı özellikler rom A11 tabanlı olduğu için çalışmadı. Mesela DSB kullanmayı seviyorum. Bildirimlerin gelmesi ile bildirim simgelerinin 10 adete kadar görünmesini isterim. Promeo da DSB kuruluyor evet ama bildirimler en fazla 3 tane görünüyor, geri kalanı nokta olarak görünüyor. Bu benim canımı sıktı. Bir diğer mevzu ise customiuizer in promeo da stabil çalışmaması. Customiuizer in içindeki çalışmayan uygulamalarda benim istediğim uygulamalardı ne yazık ki. Mesela saniye mesela ekran ışığının açılıp kapatılırken ekranda ışık parlaklığının yüzdesini göstermesi gibi. Bundan dolayı da romdan soğudum. Ama tabi bu benim kullanmakta olduğum uygulamaların roma kurulamamasından kaynaklı kişisel tercihler diyeyim. Yoksa Promeo gerçekten A11 tabanlı olmasına karşın başarılı romlar arasındadır tabi launcherı değiştirip bir kaç sistemsel değişim yaptıktan sonra. Daha Fastboot Endonezya 12.5.1 çıktı onu kurdum. O da gerçekten başarılı romlardan biri. Tabi ki Endonezya 12.0.7 değil. Onun kadar hızlı ve akıcı değil. Onuda 1 hafta kadar kullandım. Onda da Promeo da yaşadığım sıkıntıları yaşadım. 4 gün önce de Pulse 12.3 A10 tabanlı o romu kurdum ve canavar gibi kullanmaktayım cihazı. Dün Pulse 12.5.1 yayımlandı. Ama isteneni veremedi ki yapan kişi Eu 12.5.1 in üzerine yapmış. Eu 12.5.1 in ne kadar kötü olduğunu bu yazıyı okuyupta bilmeyen yoktur. A11 tabanlı romlar maalesef hatalar, takılmalar, donmalar oluyor. Nacizane rom miui rom kuracak arkadaşlara önerim Pulse 12.3 (16.06 sürümü), Eu 12.0.9 öneriyorum. Bu iki romu sıkıntısız, kafanız rahat olacak şekilde kullanabilirsiniz. Aklınıza takılan soru sorular olursa cevaplamak isterim. Sağlıklı günler herkese.