Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12.5Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları
Bugün 12.5 Global flashladım, temiz kurulum yaptım. Arayüzde herhangi bir akıcılık problemiyle karşılaşmadım şimdiye kadar. Göresellik olarak bildirim çekmecesi daha güzel bir şekle bürünmüş. Şimdilik iyi. Kasılma problemi yaşayan arkadaşlar temiz kurulum denemeli. Oyun performansı olarak birşey diyemem, oyun oynamıyorum.
Bugün 12.5 Global flashladım, temiz kurulum yaptım. Arayüzde herhangi bir akıcılık problemiyle karşılaşmadım şimdiye kadar. Göresellik olarak bildirim çekmecesi daha güzel bir şekle bürünmüş. Şimdilik iyi. Kasılma problemi yaşayan arkadaşlar temiz kurulum denemeli. Oyun performansı olarak birşey diyemem, oyun oynamıyorum.
Merhaba Arkadaşlar Resmi bir şekilde Artık Poco X3 icin 12.5 yazılımmiui tarafından yayınlandı Global Stock Rom olarak aşağıdaki linkten indirim twrp uzerınden kurabilirsiniz
1) Global Stock rom OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki Ota bağlantı linkinden dosyayı indirip, cihaz içinde güncelleme bölümünden dosya yolunu göstererek yükleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[Sistem]
Yeni: Hareketlere yanıt artık anında.
Yeni: 20 kat daha fazla işleme gücüyle artık ekranınızda görebileceklerinizin çok az sınırı var.
Yeni: Özel cihaz modeli ayarlarıyla, yükseltmeden sonra herhangi bir telefon daha hızlı hale gelir.
Optimizasyon: MIUI daha hafif, daha hızlı ve daha dayanıklı hale geldi.
Android Güvenlik Yaması Temmuz 2021'e güncellendi. Artan sistem güvenliği.
[Notlar]
Yeni: Karmaşık yapılarla zihin haritaları oluşturun.
Yeni: Karalama ve eskiz için yeni araçlar.
Yeni: Konturları otomatik olarak ayarlamak için bir çizime basın ve basılı tutun.
Yeni: Hareket kısayolu artık her yerde notlar, görevler ve alıntılar oluşturmanıza olanak tanır.
Yeni: Alıntılar, metni, URL'leri ve görüntüleri birkaç basit dokunuşla Notes'a kaydeder.
Yeni: Dinamik düzenler Notes'taki tipografiyi yeni bir düzeye taşıyor.
Yepyeni Notlar.
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Guncelleme telefona geldi indirdim twrp menusune yonlendiriyor ve orda dosya ismini bulamadim.aslinda buldum bir zip dosyasi o mu degilmi emin olamadim otacraters.zip adina benzer bir dosya sistem klasörünün icindeydi galiba
Guncelleme telefona geldi indirdim twrp menusune yonlendiriyor ve orda dosya ismini bulamadim.aslinda buldum bir zip dosyasi o mu degilmi emin olamadim otacraters.zip adina benzer bir dosya sistem klasörünün icindeydi galiba