Rom Poco X3 NFC GAPPS'siz ROM

xxxBabaPiro31xxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
M2007J20CG
Konular
8
Merhaba Arkadaşlar!
Telefonuma bugün baikal OS indirdim (önceki rom evox 5.9.4) romda gapps vs. olmadığı için telefonum baya stabil ve ısınmıyor.
(önceki romda telefon çok fazla ısınıyor özelliklede kameraya elimi bile dokunduramıyorum ve şarja takmayada korkuyorum o kadar çok ısınıyorki şarjım biraz dolunca hemen geri çıkarıyorum ısındığı için)
şuan istediğim şey a10/11 rom olsun, sahte kimlik vs. bulunduran bir menü olsun (evolution x deki menü gibi), içinde hazır gapps bulundurmasın (aptoide, apkpure gibi uygulamaları kullanarak uygulama indireceğim), lineage os'daki gibi kendi özel uygulama logoları olmasın.
daha başka birşeye gerek yok ekran yenileme hızını falan 50 hz kullanıyorum (batarya cimrisiyim) bu kadar.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Linkteki "Vanilla Build" GAPPS olmayan saf sürüm.

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
Linkteki "Vanilla Build" GAPPS olmayan saf sürüm.

Hocam merhaba, bende bi poco x3 nfc var 3 yıldır üzerinde endozya rom var kardeşim kullanıyordu yeni telefon alındı bende ek işler için falan kullanıcam. Arrowos güncelleme almıyor artık telegramda gördüm acaba Baikal OS 13 ve Rising OS 4.2 nasıldır acaba bilginiz var mı

nazimozer53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nazım özer
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
merhaba, her ay 3-4 defa güncelleme alan resmi rom LineageOs, sanırım android 14 olması lazım başka birşey aramaya gerek yok bence. saygılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu da crdrois os indrme linki bu romu da tercih edebilirsiniz hangi android sürümünü indirmek istediğinizi baştan soruyor.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Hocam merhaba, bende bi poco x3 nfc var 3 yıldır üzerinde endozya rom var kardeşim kullanıyordu yeni telefon alındı bende ek işler için falan kullanıcam. Arrowos güncelleme almıyor artık telegramda gördüm acaba Baikal OS 13 ve Rising OS 4.2 nasıldır acaba bilginiz var mı
Bilmediğim ROM'lar. Bulaşmayın boşverin. Stabil hangileri kullanılıyorsa ona devam edin bence. Arkadaşın dediği gibi crDroid veya LineageOS olabilir.

omrfarukarpa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
8
merhaba, her ay 3-4 defa güncelleme alan resmi rom LineageOs, sanırım android 14 olması lazım başka birşey aramaya gerek yok bence. saygılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu da crdrois os indrme linki bu romu da tercih edebilirsiniz hangi android sürümünü indirmek istediğinizi baştan soruyor.
Merhabalar hocam,
Cihazı rootlamak da istiyorum bu romlar bana sıkıntı yaşatır mı? Ek olarak eskiden yani 3-4 yıl önce kadar en son rom kurdum rom kurma aracı olarak neyi öneriyorsunuz.

Ve son olarak crdroid mi yoksa lineage romlarından en önerdiğiniz rom hangisidir?

nazimozer53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nazım özer
Cihazım
redmi note 10 p
Konular
2
Merhabalar hocam,
Cihazı rootlamak da istiyorum bu romlar bana sıkıntı yaşatır mı? Ek olarak eskiden yani 3-4 yıl önce kadar en son rom kurdum rom kurma aracı olarak neyi öneriyorsunuz.

Ve son olarak crdroid mi yoksa lineage romlarından en önerdiğiniz rom hangisidir?
sevgili karedeşim benim kullandığım telefon bu değil sadece rom önerisi yaptım. forumda sarunsuz kullanılan recovery ler vardır sanırım biraz incelemek grekir. rom olarak lineage os sade, stabil ve sık güncelleme alıyor. saygılar.

Üst Alt