Android 11 çöpROM'dan baya memnunum ama Poco Launcher'dan kurtulamıyorum. Onlarca modlu MIUI Launcher kurdum ama hepsinde ana ekrandayken yukarıdan aşağı kaydırma yapınca sağdan da soldan da kaydırma yapsan her seferinde bildirim paneli açılıyor. Kontrol paneli sorunu var.
pil tasarrufu modunda böyle yapar.pil tasarrufu modunu kapat bitti. sorunu çözünce buraya koca bir gülücük atarsın.hadi bakalım.Umarım çözeriz sizden haber bekliyorum
Ekran açık iken çift tıklama ile kapanıyorHerkese merhaba. Mi 10t kullanıcısı olarak soruyorum. X3 NFC cihazında Endonezya romu yüklü arkadaşlar, bu romda ekran açık iken çift tıklama ile ekran kapanıp açılıyor mu yoksa sadece kilit ekranında mı çift tıklama ile ekran açılıp kapanıyor. Kullananların cevap vermesini rica ederim
TeşekkürlerEkran açık iken çift tıklama ile kapanıyor
ekran kapalı iken çift tıklama ile açılıyor
IN2019 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece kilit ekranı için geçerli.Teşekkürler
Ana menüdeyken cihaz açıkken Kilitleme de aktif bende ayarlardan açmamış olabilirsinizSadece kilit ekranı için geçerli.
Evet şimdi fark ettim, teşekkür ederim.Ana menüdeyken cihaz açıkken Kilitleme de aktif bende ayarlardan açmamış olabilirsiniz
IN2019 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi