- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
Wolftr34, kim bu şanslı rom ya başkan sen foruma 1 geliyorsun sonra yok oluyorsun seni bulmak çok güç oluyor
Tek sorun cihazımız iyi fakat herkes ekstra birşeyler bekliyor sistemi belli ama daha iyisini yapmaya çalışıyor bense standart kullanıcı olarak oyunsuz günü kurtarsın extrasi olmasada olurundayimWolftr34, kim bu şanslı rom ya başkan sen foruma 1 geliyorsun sonra yok oluyorsun seni bulmak çok güç oluyor
Hocam arkadaş yukarda belirtmiş romu alıp açıp kendi derliyormuş debloat vs işlerinide yapıp kuruyormuş kendi yaptığı için de burada paylaşmak istemiyor farklı cihazlarda problem olur vs diye risk almak istemiyor sanirimWolftr34, başkan sen benim yazdıklarımı okuyor musun
Aynen öyle reis teşekkür ederimHocam arkadaş yukarda belirtmiş romu alıp açıp kendi derliyormuş debloat vs işlerinide yapıp kuruyormuş kendi yaptığı için de burada paylaşmak istemiyor farklı cihazlarda problem olur vs diye risk almak istemiyor sanirim
M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12.0.7 Endonezya ROM kullanın hocam.12.5.6 TR rom kullanıyorum şarj su gibi gidiyor
2.el aldım faturalı garantili acaba garanti yardımcı olurmu
Hocam robot twrp vs kurup garanti bozulsun istemiyorum ama12.0.7 Endonezya ROM kullanın hocam.