Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

sleepboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
FallenDemon
Cihazım
11T
Konular
4
Hocam ekstra hiç birşey yapmıyorum, tamamen Global Rom ve 60 HZ kullanıyorum..
Mesela nöbetlerimde 12 saat olarak full WhatsApp görüntülü konuşma açık kalıyor, 12 saatin sonunda eve döndüğümde şarj ortalama %25-30'lar da oluyor..
Üstelik Mobie Veriden bağlanıyorum.
E şöyle birşey var, biliyorsunuz cihazda 33W Turbo Şarj var ama ben 18W ile şarj ediyorum..
Bununda azda olsa bir etkisi vardır
18W ile sarj etme olayını nasıl yapıyorsunuz tam olarak anlayamadım onu böyle bir şey mümkün mü hızlı sarj özelliği olan telefonlarda özellikle ?

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
18W ile sarj etme olayını nasıl yapıyorsunuz tam olarak anlayamadım onu böyle bir şey mümkün mü hızlı sarj özelliği olan telefonlarda özellikle ?
18W lik şarj aleti kullanıyor şarj aleti 18w dan fazla akım vermediği için maksimum da o kadar şarj etmiş oluyor düşük akımla şarj ettiği için şoklama yaşamıyor pil ve daha sağlıklı oluyor aslında en sağlıklısi 1A diye tabir edilen şarj cihazlarıyla şarj etmek yani 5W veya 10W ve %100 doldurmamak pili hatta %90 bırakın diyorlar daha uzun ömürlü olması için ve 20 altına düşünce şarja takılması gerekmiş :)

M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sleepboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
FallenDemon
Cihazım
11T
Konular
4
18W lik şarj aleti kullanıyor şarj aleti 18w dan fazla akım vermediği için maksimum da o kadar şarj etmiş oluyor düşük akımla şarj ettiği için şoklama yaşamıyor pil ve daha sağlıklı oluyor aslında en sağlıklısi 1A diye tabir edilen şarj cihazlarıyla şarj etmek yani 5W veya 10W ve %100 doldurmamak pili hatta %90 bırakın diyorlar daha uzun ömürlü olması için ve 20 altına düşünce şarja takılması gerekmiş :)

Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için bilmiyordum yeni öğrendim.

mrprincex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammet
Cihazım
redmi note 10
Konular
2
bu şimdi iyimi kötümü :/ çok hızlı tükeniyor gibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
bu şimdi iyimi kötümü :/ çok hızlı tükeniyor gibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kaç Hz hocam 60 Hz de ise kötü 120hz ise iyinin bir tık altı :)

mrprincex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammet
Cihazım
redmi note 10
Konular
2
Kaç Hz hocam 60 Hz de ise kötü 120hz ise iyinin bir tık altı :)

gün boyu 120 hz deydi 2 saat önce 60 hz aldım yarın yeniden test edeyim 60 da bunu nasıl attırabilirim?

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
gün boyu 120 hz deydi 2 saat önce 60 hz aldım yarın yeniden test edeyim 60 da bunu nasıl attırabilirim?
debloat yapabilirsiniz biraz veya rom değişebilirsiniz (debloat) gereksiz sistem uygulamalarının kaldırılması bu arada bilmiyorsanız diye açıklama ekledim biliyorsanız problem yok :)

mrprincex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammet
Cihazım
redmi note 10
Konular
2
debloat yapabilirsiniz biraz veya rom değişebilirsiniz (debloat) gereksiz sistem uygulamalarının kaldırılması bu arada bilmiyorsanız diye açıklama ekledim biliyorsanız problem yok :)

teşekkür ederim araştırayım forumda

sleepboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
FallenDemon
Cihazım
11T
Konular
4

Hocam debloat işleminin sizce pile ciddi manada bir artısı var mı ? İlk aldığım zaman telefonda uyguladım fakat devre dışı bırakarak yaptım kaldırma işlemi ile değil ancak pekte bir fark göremedim bir önceki pil durumu ile sonraki arasında. Uygulamaları devre dışı bırakmak yerine kaldırmak daha mı yararlı sizce ?

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hocam debloat işleminin sizce pile ciddi manada bir artısı var mı ? İlk aldığım zaman telefonda uyguladım fakat devre dışı bırakarak yaptım kaldırma işlemi ile değil ancak pekte bir fark göremedim bir önceki pil durumu ile sonraki arasında. Uygulamaları devre dışı bırakmak yerine kaldırmak daha mı yararlı sizce ?
kaldırmak daha mantıklı hocam sonuçta kullanmıyorsunuz boşa olan şeyler telde ben genelde debloatli rom kursam bile kendim tekrar kullanmadığım şeyleri veya bazı Xiaomi sistem uygulamalarını kaldiririrm çok gereksiz uygulama var Xiaomi de özellikle sistemi yoran sistemle gelen

Üst Alt