- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
Bundan daha iyisi yok hocamSon durum
Maalesef hocam siz 2.sayilabilirsiniz 13 saat 3 dakika ile yine forumda bulunan Wolftr34 isimli hocamız hala liderBundan daha iyisi yok hocamadamlar efsane kernel yapmışlar birde romla uyumlu olunca bu sürüler çok normal geliyor artik, birde bu cihaz da 11 saat alan zordur en fazla 13 saatle ben almıştım
Buyrun hocam 13 saat 2 dakika ki daha % 6 şarj var en kötü 30 dakika demek ve bunun üstü yokMaalesef hocam siz 2.sayilabilirsiniz 13 saat 3 dakika ile yine forumda bulunan Wolftr34 isimli hocamız hala lider
M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o arkadaşında %5 şarjı vardı hocamBuyrun hocam 13 saat 2 dakika ki daha % 6 şarj var en kötü 30 dakika demek ve bunun üstü yok![]()
O zaman 1 dakikayla o kazandio arkadaşında %5 şarjı vardı hocam
M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka bi yana aldığınız değerler gerçekten efsane değerler hocam telegram kanalında görseler çoğu kişi bu Roma geçer ekran süreleri bazı kişiler için çok önemliO zaman 1 dakikayla o kazandi![]()
![]()
MIUI mind 12.0.13 s4 mü bahsettiğiniz rom? V12.5.4.0 endonezya'dan geçmeyi düşünüyorum.Bundan daha iyisi yok hocamadamlar efsane kernel yapmışlar birde romla uyumlu olunca bu sürüler çok normal geliyor artik, birde bu cihaz da 11 saat alan zordur en fazla 13 saatle ben almıştım
EvetMIUI mind 12.0.13 s4
MIUI mind 12.0.13 s4 mü bahsettiğiniz rom? V12.5.4.0 endonezya'dan geçmeyi düşünüyorum.
MIUI mind 12.0.13 yükledim. s4 için link verir misiniz rica etsem? Bİrde yukardaki durum çubuğunu eski versiyona nerden getirebilirim?