- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
PowerofAirx, Orangefox. Konularımda mevcut.
Hocam bu tek seferlik mi oldu yoksa her defasında yakın değerler alıyor musunuz?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.60 Hz TR rom
12.0.7 sürümünde 8-9 saat alırken 12.5 güncellemesiyle 11-13 saat arası ekran süresi alabiliyorum
full wifi ile mi bu deger yoksa mobil veri ile karışık mi ??Bakıp yorumlayacak kimse yokmu kötümü sizce bataryam iyimi
8 saat nerdeyse hiç ellemedim işteyken mobil de kullandım gerisi full wififull wifi ile mi bu deger yoksa mobil veri ile karışık mi ??
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence kotu cunku 12.0.7 endonezya bu pıl suresınde %49 yanı 5 saat en az almannlazım tabı wifi ile 3g ılede 4.30 dk alman lazımSa global 12.0.7 kullanıyorum pil tasarrufu modunda 60hz ekran kullanmama rağmen niye bu kadar haşat telefonu o kadar sevmeme rağmen bıkmaya başladım.
8 saat nerdeyse hiç ellemedim işteyken mobil de kullandım gerisi full wifi
Ben rom hastası biriyim ama artık sıkıldım siz hangi romu öneriyorsunuz endonezya 12.0.7 mi yoksa başka rommu yükleyimBence kotu cunku 12.0.7 endonezya bu pıl suresınde %49 yanı 5 saat en az almannlazım tabı wifi ile 3g ılede 4.30 dk alman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam şöyle bir durum var gerçek değerleri görmeniz için denemenizi şöyle yapın sabah çıkardınız teli ve akşama kadar pilini bitirmeye çalışın eğer ki uzun bir süre kullanmayıp gün atlar ise mesela sabah çıkardınız işte hiç kullanmadiniz eve geldiniz kullanmaya basladiniz sonra ertesi gün oldu sabah biraz daha kullanıp işte tekrar kullanmadiniz eve geldiniz baktınız tekrar kullanmaya başladınız doğru değerleri vermiyor çünkü gün atladığı için sayaç sabitiyor böyle bir bug var maalesef en doğru ölçüm aynı gün içinde full kullanarak degerlere bakmak bu değerleriniz aynı gün içinde ise wifi ile biraz kötü maalesef enaz 4bucuk5 saat almanız gerekliydi8 saat nerdeyse hiç ellemedim işteyken mobil de kullandım gerisi full wifi