- Adım
- Eren
- Cihazım
- Redmi 4X
- Konular
- 29
benim batarya 1 günü çıkartıyor.. 7/24 mobil veri açık 5 saat ekran süresi alıyorum oyun oynamıyorum instagram ve whatsapp sadece
Uzaktan bağlantıyla benim telefonuma bunları yapabilirsiniz acaba ben anlamam yardımcı olabilir misiniz mümkünse bootloader kilidi açık. Şarj konusunda çok sıkıntı kıyım eu rom varBenim gözlemim 12.0.8 çok pil tüketiyor. Ayrıca cihazınız garantili değilse bu başlığa gözatın. Araçlar - POCO X3 NFC Yararlı Magisk Modülleri Gmsdoze eklentisi çok işe yarar. Ayrıca storm breaker v4 kernel yüklerseniz faydasını görürsünüz.
Ayrıca ben şu linkteki romu kullanıyorum başka hiçbirşey yüklemedim (kernel magisk modülü vs) . Genel olarak memnunum. Rom - MIUI Pulse 12.2 Basic Version Android 10 (Q)
Hocam eu rom versiyonu kaç? 12.0.8 ise eu rom 12.0.6 yı indirin telefona atın. Bilgisayarı recoveryden açın(Ses açma tuşu + power basılı tutarak). Twrpden install deyip dosyayı seçin üstüne kurun. Bu şekilde en kolayı sizin için. Beğenirseniz birkaç gün sonra format data yaparsınız. temiz kurulum olması içinUzaktan bağlantıyla benim telefonuma bunları yapabilirsiniz acaba ben anlamam yardımcı olabilir misiniz mümkünse bootloader kilidi açık. Şarj konusunda çok sıkıntı kıyım eu rom var
12.0.8 var şuan evet. Direk telefona indirsem twrpden install yapsam bilgisayar olmadan olurmu acaba. Sonrada format atayım. 12.0.8 çok sarj yiyiyor o zaman hocam dediğinize göre.Hocam eu rom versiyonu kaç? 12.0.8 ise eu rom 12.0.6 yı indirin telefona atın. Bilgisayarı recoveryden açın(Ses açma tuşu + power basılı tutarak). Twrpden install deyip dosyayı seçin üstüne kurun. Bu şekilde en kolayı sizin için. Beğenirseniz birkaç gün sonra format data yaparsınız. temiz kurulum olması için
Hangi rom veya kernel kullaniyosunuz çok iyi ekran süresi almissinizDün 10 saat ekran süresi aldım 60hz de
120 Hz yapınca aynı kullanım 8 buçuk 9 saat veriyor
İndonrom nedir acaba link varmidirIndo rom wifi açık oyun oynadim, youtube, chrome, film izledim ,ekran hep 120hz, güç tasarrufu açık , performans bence çok iyi custom rom hepsi hikaye
Hangi rom veya kernel kullaniyosunuz çok iyi ekran süresi almissiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndonrom nedir acaba link varmidir