Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet bir hafta sonra oturuyor. telefonu kapalı şarj etmenizi öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
global kararlı miui 12.0.6 güncellemesinden sonra batarya epey topladı. bir gün kullanım sonucu ekte.
- Bekleme süresi dahil
- 3-4 saatlik dışarıda full parlaklık, mobil veri kullanımı.
- Wifii üzerinden 70dklık Age of History oynayışı
- 2 saatlik Netflix kullanımı ve Sosyal medya vs.
- 60hzde kullanıldı.
8 saat ekran süresi %62 kullanım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
evet bir hafta sonra oturuyor. telefonu kapalı şarj etmenizi öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
global kararlı miui 12.0.6 güncellemesinden sonra batarya epey topladı. bir gün kullanım sonucu ekte.
- Bekleme süresi dahil
- 3-4 saatlik dışarıda full parlaklık, mobil veri kullanımı.
- Wifii üzerinden 70dklık Age of History oynayışı
- 2 saatlik Netflix kullanımı ve Sosyal medya vs.
- 60hzde kullanıldı.
8 saat ekran süresi %62 kullanım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui 12.0.1 ( global ) kullanıyorum şuan çok büyük bir sorunu yok miui 12.0.6 güncellemesi mevcut ama güncellemedim daha geçen hafta günceleyecektim ama nasip olmadı ama iyki olmamış çünkü sorunlar olduğunu duydum altta ekran sürem var ( içinde oyunda var youtubede )
Miui 12.0.1 ( global ) kullanıyorum şuan çok büyük bir sorunu yok miui 12.0.6 güncellemesi mevcut ama güncellemedim daha geçen hafta günceleyecektim ama nasip olmadı ama iyki olmamış çünkü sorunlar olduğunu duydum altta ekran sürem var ( içinde oyunda var youtubede )
cok iyi bence parlaklik hangi seviyyede ? bu telefonun bataryasini ekran parlakligi somuruyor resmen.parlaklik kisik oldugunda baya ekran suresi verir valla