Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
oyun wifi yani net ile calistigini dusunursek iyi evet tasarufta degil.cihaz oda var hic baska rom denedinizmi
MMX'e kapıdan uğrayıp çıktım. Pixel Extended denedim fakat arayüzü sarmıyor. Greeshan denedim fakat sisteme müdahale ettikten sonra boot etmedi sinirlenip EU geçtim. Yani uzun süredir EU kullanıyorum.

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
MMX'e kapıdan uğrayıp çıktım. Pixel Extended denedim fakat arayüzü sarmıyor. Greeshan denedim fakat sisteme müdahale ettikten sonra boot etmedi sinirlenip EU geçtim. Yani uzun süredir EU kullanıyorum.
teşekkürler üstadım

lewent20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
X3
Konular
3
cok suan cok iyi bal ayındasın cihazin :) ins. benimki gibi ufak cakilmalar olmaya baslamaz böyle devam eder
120HZ Ufaktan aciyorum tadimlik su gibi gitmeye basliyor dakikada %1 hoop kapiyorum falan suan :)
Deme yav seninde ilk başlarda böylemiydi,şuan gayet iyi gidiyor gibi benimki 8 saati aştı pil %27 de. 120 hz olayına da baya alıştım gibi Ltd nun yağ gibi akması baya etkili yani

jesusbranson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
poco x3
Konular
0
6.30 saat süre aldım ve %45 pilim var pil tasarrufu açık ekran parlaklığı yarıda yanıyor 60hz ve wifideyim. tahminimce 12 11 saat süre alacağım

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bi düzeliyor bir bozuluyor yazılımsal diye dusunuyorum stock global rom var uzerinde

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Bu çok iyi ayarların nedir dostum farklı bisey yaptın mı?
alinda baya kotuydu sarjim gecen haftalar hafta sonu sarji komple bitirip fulledim birada gec cektim wifi de full video izledim bu sekilde oldu

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
alinda baya kotuydu sarjim gecen haftalar hafta sonu sarji komple bitirip fulledim birada gec cektim wifi de full video izledim bu sekilde oldu
aynen bi iyi bi kotu oluyor sarj suresi ekran suresi.miui 12.5 bekliyorum kendilerinin soyledigine gore sarj performans olarak daha da iyilestirmeler var bakalim nolcak

ziv4li

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco X3
Konular
0
arkadaşlar telefonu alalı 5 gün oldu. direkt 0 aldım telefonu. rom vs. hiçbir şeyden anlamıyorum yaklaşık 4 sene lg q6 kullandım telefondan anlamıyorum anlayacağınız. fiyat performans ürünü olarak 3k bütçeyle x3 aldım. fakat şarj konusunda tereddütlerim var. 60hzde kullanıyorum pil tasarrufu açık kullanıyorum oyun vs. oynamıyorum sadece sosyal medyada takılıp netflixte falan zaman geçiriyorum bir de günde yaklaşık yarım saat kadar 3 yaşındaki yeğenimle görüntülü konuşuyorum :D. 7.30-8 saat ekran süresi alıyorum. bana pek normal gelmedi. rom işlerini anlatmayın gerçekten hiçbir şey bilmiyorum yazılımla vs.
normal mi deneyimli arkadaşlara soruyorum

Üst Alt