Yardım Poco X3 NFC dotOs 5.2

hobo06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğursal Ozan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
4
Hocam şimdi kurdum oldu nasıl oldu anlamadım :D aklım hep illa firmware yükleyip sonra romu atmaya gidiyor. Siz hangi roma hangi stock romun uyacağını nasıl anlıyorsunuz. Bunu öğrenebileceğim bir yol var mı? Çünkü geliştiricilerin kendi telegram veya sitelerinde hiç şu miui sürümünü yükleyin ya da bunu yapın gibisinden bir şey denmiyor. Bir de başka rom atmak istersem yine o siteden indirdiğim 2.6gblık dosyayı kurup üstüne rom atıp wipeları formatları yapsam sorun yaşar mıyım ? Çok teşekkür ederim bu arada ilgilendiğin için clap~~clap~~

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hobo06, Tabanda şu an a11 rom var her aosp rom kurulduğunda tekrardan a11 rom yüklemeyin (geliştirici aksi bir şey yazmadiysa)

İlk başta olmamasının sebebi A11 aosp rom yüklüyorsunuz ama kullandığınız fw a10 drunk~~

Aosp romlar şu an hemen hemen hepsi global 12.5.1 rom fwsi kullanıyor...

MIUI tabanli rom yüklerken fw gerek yok direk 3 wipe+ rom kurulum+ format data yes tamamdır.

Bu kısımdan konularımi okuyun/izleyin/uygulayın...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hobo06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğursal Ozan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
4
Çok iyi oldu bu. Konulara bakacağım. Çok çok çok sağol hocam işin gücün rast gelsin highfive~~

BlackSilverX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Black
Cihazım
Poco X3 & Mi6
Konular
2
Stoya hocam, bu DotOs ' da bulunan hızlı şarj olmama durumu için bir tavsiyeniz var mıdır ? Mi Rom da çok hızlı şarj olurken DotOs da hiç verimli değil.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
BlackSilverX, Kernel yüklüyorlar ama ben dotos ve kernel kullanmadım bilmiyorum.

AOSP olarak bu iki romu deneyin derim...

BlackSilverX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Black
Cihazım
Poco X3 & Mi6
Konular
2
BlackSilverX, Kernel yüklüyorlar ama ben dotos ve kernel kullanmadım bilmiyorum.

AOSP olarak bu iki romu deneyin derim...

Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda bunları deneyeceğim. İyi geceler.

hobo06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğursal Ozan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
4
Stoya hocam bu iki romda pil sureleriniz nasıldı ? Ben performanstan çok en az 9 saat görmek isteyen biriyim oyun falan oynamam.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hobo06, Rom tavsiyesi ve ekran süresi işi "kullanıcıdan kullanıcıya, cihazdan cihaza, aynı cihaz olsa bile ,kurulumdan kuruluma, operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden kullanıcı ,romları deneyip kendine uygun olan romu bulup onu kullanmalı..

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Stoya hocam, bu DotOs ' da bulunan hızlı şarj olmama durumu için bir tavsiyeniz var mıdır ? Mi Rom da çok hızlı şarj olurken DotOs da hiç verimli değil.
Bunun için hızlı şarj modülü vardı ,poco X3 kullanmayı bıraktım ama 5.500 mah gücünde şarj ediyordu.Bakayim arşivde kaldıysa atayım

hobo06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğursal Ozan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
4
Stoya hocam rahatsız ediyorum affola, tekrardan bir şey sormak istiyorum. Bir iki gündür okuma yapıyorum bu firmwareler veya romların başında ki Q Android 10 için R Android 11 için oluyor. Benim bu romu atamamam en son firmwareim olmadığı içindi ve sizde en temizi stock rom yüklememi istediniz doğru mu ? Bir de mesela rastgele bir aosp rom Android 11 içinse ve bende başka bir aosp romdaysam, firmwareim Android 11 için olduğu sürece firmware flashlamama gerek kalmıyor değil mi ? Biraz kafam karıştı :D

Üst Alt