Yardım POCO X3 NFC Dokunmatik Sorunu

Orhan0606

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
2
Merhaba,android 11 güncellemesinden sonra bazı dokunmatik sorunları yaşıyorum,bazen telefonun üst kısmında,bazen altında dokunmatik algılamıyor,algılaması in ya aynı uygulamanın farklı bir kısmına dokunmam gerekiyor ya da 6-7 kere dokunmam gerekiyor.Telefon algılıyor oraya dokunduğumu ancak basmıyor.Dokunmatikte fiziksel bir hasar yok çünkü aynı yerde bir şey yazarken klavyeyi açtığımda ve yazdığımda tuşlara sorunsuz bir şekilde basabiliyorum.
video:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
Bende öyle kardeşim maalesef güncellemeyi yaptığımdan beri dokunmatik sorunu yaşamaya başladım. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama 1-2 saat içinde yine sorun oluyor. Telefonu kapatip aca aca telefona zarar gelecek diye korkuyorum resmen. Umarım yeni güncelleme gelir ve düzelir

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Orhan0606

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki,sorunun çözümü nedir?

MrleGenD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdi
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Merhaba,android 11 güncellemesinden sonra bazı dokunmatik sorunları yaşıyorum,bazen telefonun üst kısmında,bazen altında dokunmatik algılamıyor,algılaması in ya aynı uygulamanın farklı bir kısmına dokunmam gerekiyor ya da 6-7 kere dokunmam gerekiyor.Telefon algılıyor oraya dokunduğumu ancak basmıyor.Dokunmatikte fiziksel bir hasar yok çünkü aynı yerde bir şey yazarken klavyeyi açtığımda ve yazdığımda tuşlara sorunsuz bir şekilde basabiliyorum.
video:

video:
Android 11 den sonra telefonu global sürüme geçir android 11 in desteklediği MIUI 12.0.1 romunu kur sonra telefonu sıfırlayıp aç sorunlar büyük ölçüde düzelecektir

Üst Alt