Rom POCO X3/NFC Descendant 11.5 [A11][Official]

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Peki hocam normal şekilde çalışıyormu MIUI kamera

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7
Hocam bu romu bende şuan yükledim fakat bildirim ışığı sürekli yanıyor suan nasıl kapatıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sorunsuz çalışıyor MIUI camerayi aosp Roma kuruyorsunuz ve sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam bu romu bende şuan yükledim fakat bildirim ışığı sürekli yanıyor suan nasıl kapatıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sorunsuz çalışıyor MIUI camerayi aosp Roma kuruyorsunuz ve sorunsuz çalışıyor
Bende böyle bir sorun olmadı. Sadece cihaz şarja bağlıyken sürekli yanıyordu.
GCAM Kurmanızı öneririm.

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7
Cihazı yeniden başlatın ve yaptığınız ayarları kontrol edin. Böyle bir sorun yaşamadım dediğim gibi.
Hocam arayüzde kasmalar mevcut ufak tefek gözle görülüyor beğenmedim temiz kurulum yaptım birde Endonezya stock indiriyorum şuan en iyisi MIUI rom aosp için corvus gerçekten sorunsuz sadece tek bug şarj animasyonu degistrnce yeniden başlatınca eskiye dönüyor bütün aosp romları denedim hepsinde bug vs var aosp için game turbo getirdiklerinde corvusdayım

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam arayüzde kasmalar mevcut ufak tefek gözle görülüyor beğenmedim temiz kurulum yaptım birde Endonezya stock indiriyorum şuan en iyisi MIUI rom aosp için corvus gerçekten sorunsuz sadece tek bug şarj animasyonu degistrnce yeniden başlatınca eskiye dönüyor bütün aosp romları denedim hepsinde bug vs var aosp için game turbo getirdiklerinde corvusdayım
Hocam dediğiniz kasmaları yaşamadım, bildirim ışığı sorunu da dediğim gibi yaşamadım. Rom gayet başarılı. Karar sizin...

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7
Hocam dediğiniz kasmaları yaşamadım, bildirim ışığı sorunu da dediğim gibi yaşamadım. Rom gayet başarılı. Karar sizin...
Hocam temiz kurulum yaptım arayüz güzel fakat uygulama açışlarnda kasmalar mevcut bildirim ışığı sorununu çözdüm fakat oyun için beklediğim sonucu alamadım evet günlük kullanım için başarılı diyebiliriz şarj i test etmicem siz zaten ettiniz onay verdiniz yani..

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam temiz kurulum yaptım arayüz güzel fakat uygulama açışlarnda kasmalar mevcut bildirim ışığı sorununu çözdüm fakat oyun için beklediğim sonucu alamadım evet günlük kullanım için başarılı diyebiliriz şarj i test etmicem siz zaten ettiniz onay verdiniz yani..
Oyun konusunda haklı olabilirsiniz. Wild Rift'de bende MIUI'a göre takım savaşları olduğu zaman arada FPS kaybı oldu. Fakat pil kısmından termal profile oyunu ekleyipte deneme yapmadım muhtemelen sorunu çözerdi. Pile oynayan bir rom gibi geldi bana daha çok.

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7
Oyun konusunda haklı olabilirsiniz. Wild Rift'de bende MIUI'a göre takım savaşları olduğu zaman arada FPS kaybı oldu. Fakat pil kısmından termal profile oyunu ekleyipte deneme yapmadım muhtemelen sorunu çözerdi. Pile oynayan bir rom gibi geldi bana daha çok.
Hocam öncelikle bayraminiz mübarek olsun
Pil yönünde aosp romlar biraz daha önde fakat performans ve oyun için şuan MIUI kendinize iyi bakın iyi bir insansiniz

Üst Alt