Evet sorunsuz çalışıyor MIUI camerayi aosp Roma kuruyorsunuz ve sorunsuz çalışıyorPeki hocam normal şekilde çalışıyormu MIUI kamera
Bende böyle bir sorun olmadı. Sadece cihaz şarja bağlıyken sürekli yanıyordu.Hocam bu romu bende şuan yükledim fakat bildirim ışığı sürekli yanıyor suan nasıl kapatıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet sorunsuz çalışıyor MIUI camerayi aosp Roma kuruyorsunuz ve sorunsuz çalışıyor
GCAM Kurmanızı öneririm.Peki hocam normal şekilde çalışıyormu MIUI kamera
Hocam hala sürekli yanıyorBende böyle bir sorun olmadı. Sadece cihaz şarja bağlıyken sürekli yanıyordu.
GCAM Kurmanızı öneririm.
Bakalım pubg denicem drop yerse Endonezya MIUI geçicemHocam hala sürekli yanıyor
Cihazı yeniden başlatın ve yaptığınız ayarları kontrol edin. Böyle bir sorun yaşamadım dediğim gibi.Hocam hala sürekli yanıyor
Hocam arayüzde kasmalar mevcut ufak tefek gözle görülüyor beğenmedim temiz kurulum yaptım birde Endonezya stock indiriyorum şuan en iyisi MIUI rom aosp için corvus gerçekten sorunsuz sadece tek bug şarj animasyonu degistrnce yeniden başlatınca eskiye dönüyor bütün aosp romları denedim hepsinde bug vs var aosp için game turbo getirdiklerinde corvusdayımCihazı yeniden başlatın ve yaptığınız ayarları kontrol edin. Böyle bir sorun yaşamadım dediğim gibi.
Hocam dediğiniz kasmaları yaşamadım, bildirim ışığı sorunu da dediğim gibi yaşamadım. Rom gayet başarılı. Karar sizin...Hocam arayüzde kasmalar mevcut ufak tefek gözle görülüyor beğenmedim temiz kurulum yaptım birde Endonezya stock indiriyorum şuan en iyisi MIUI rom aosp için corvus gerçekten sorunsuz sadece tek bug şarj animasyonu degistrnce yeniden başlatınca eskiye dönüyor bütün aosp romları denedim hepsinde bug vs var aosp için game turbo getirdiklerinde corvusdayım
Hocam temiz kurulum yaptım arayüz güzel fakat uygulama açışlarnda kasmalar mevcut bildirim ışığı sorununu çözdüm fakat oyun için beklediğim sonucu alamadım evet günlük kullanım için başarılı diyebiliriz şarj i test etmicem siz zaten ettiniz onay verdiniz yani..Hocam dediğiniz kasmaları yaşamadım, bildirim ışığı sorunu da dediğim gibi yaşamadım. Rom gayet başarılı. Karar sizin...
Oyun konusunda haklı olabilirsiniz. Wild Rift'de bende MIUI'a göre takım savaşları olduğu zaman arada FPS kaybı oldu. Fakat pil kısmından termal profile oyunu ekleyipte deneme yapmadım muhtemelen sorunu çözerdi. Pile oynayan bir rom gibi geldi bana daha çok.Hocam temiz kurulum yaptım arayüz güzel fakat uygulama açışlarnda kasmalar mevcut bildirim ışığı sorununu çözdüm fakat oyun için beklediğim sonucu alamadım evet günlük kullanım için başarılı diyebiliriz şarj i test etmicem siz zaten ettiniz onay verdiniz yani..
Hocam öncelikle bayraminiz mübarek olsunOyun konusunda haklı olabilirsiniz. Wild Rift'de bende MIUI'a göre takım savaşları olduğu zaman arada FPS kaybı oldu. Fakat pil kısmından termal profile oyunu ekleyipte deneme yapmadım muhtemelen sorunu çözerdi. Pile oynayan bir rom gibi geldi bana daha çok.