Bu arada poco x3 nasıl bir telefon olduğunu şöyle bir örnekle anlatmak sizinle paylaşmak isterim. Bu siyah ekran nedeniyle telefondan soğumuştum. ( sorun hala devam ediyor gerçi ama) Eşimin telefon ihtiyacı vardı kullandığı telefon sony experia artık ihtiyacını karşılamıyor. telefon almaya karar verdim. Ama bu arada aklımdaki şu dedim bir telefon alayım call of yükleyeyim sorun çıkmassa telefonuna çökeyim
benim poco ona vereyim. Gittim 3.170 tl vererek redmi 9 aldım. 4 ram 128 gb falan filan. Bir heves akşam kurdum oyunu, ancak ekran görüntüsü ve kare hız seçimini görünce resmen şok oldum. Poco x3 ekran max ayarlanabiliyor kare hız yüksek hatta en yüksek seçeneği sunuyor... Ama bu redmi de ekran kalitesinde az orta var sadece ve kare hızında az orta yüksek var. Olsun dedim zaten poco x3 en düşükte oynuyorum bundada en düşükte oynarım yeterki siyah ekran yaşamayayım. veee bir heves oyuna girdim. AMAN TANRIM oda ne, oyun rezalet yavaş, grafikler inanılmaz kötü... bu kadar büyük bir fark olamaz gerçekten bu kadar fark beklemiyordum. BR bir maç yapayım dedim rezalet bir grafikle oynamaya çalıştım bir süre sonra pat oyundan attı. Tekrar girdim biraz oynadım pat tekrar oyundan attı. Tekrar POCO X3 döndüm ve şu anda 2-3 oyunda siyah ekran problemi yaşasamda canım telefonum ben senin değerini bilememişim.