Yardım Poco x3 nfc batarya önerisi

romenox9999

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdalcan
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
Emekli
Konular
3
Değerli arkadaşlar iyi forumlar poco x3 nfc telefonuma orjinal batarya nerden temin edebilrim. Şayet orjinali yoksa önerebileceğiniz batarya markası varmı. Teşekkür ederim.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Rova markasının 5850mah olan bir modeli var bende yakın zamanda ona geçmeyi düşünüyorum. 1 yıl kvk garantisi de veriyor. Markayı araştırdım genel olarak yorumları farklı forumlarda olumluydu.

romenox9999

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdalcan
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
Emekli
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rova markasının 5850mah olan bir modeli var bende yakın zamanda ona geçmeyi düşünüyorum. 1 yıl kvk garantisi de veriyor. Markayı araştırdım genel olarak yorumları farklı forumlarda olumluydu.
Teşekkür ederim ben bi bakayım.

sertokus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0,1
Cihazım
Mi 5s
Konular
13
Merhaba. Bende bu kasım ayında batarya alacağım. Acaba bu markadan memnun kaldınız mı. Yorumlarınızı alabilir miyim.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Merhaba. Bende bu kasım ayında batarya alacağım. Acaba bu markadan memnun kaldınız mı. Yorumlarınızı alabilir miyim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bataryayı Deji ile değiştirdim ve ilk şarj döngüsünü biraz fazla yaptım %5'e kadar düşürmem normalde.

ROM Promeo MIUI 13.0.5 Endo

Kullanım: YouTube, Müzik, Facebook, Telegram, Chrome, Whatsapp ve başka ıvır zıvırlar, oyun yok. Wi-Fi ve Otomatik parlaklık.

Belki daha düşük MIUI versiyonları ile daha iyi sonuç elde edilebilir fakat şimdilik tercih etmiyorum. Boş bir vakitte V12.5.7.0 Endo üzerinde değişiklikler yapıp denemeyi düşünüyorum.

Şu anda ekran kapalı kullanımı yüksek onu çözersem (belki debloat yaparım) ekran süresinin daha iyi çıkacağını düşünüyorum.

Aslında kafamda başka bir model telefon bataryası takmak vardı, hatta satın bile aldım fakat terminalleri dayanıksız çıktı ve hemen kırıldı o yüzden başka bahara kaldı.​
Deji aldım hocam halen ilk performansını koruyor.

Üst Alt