Soru Poco X3 NFC Alınır mı?

Acili Lahmacun

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhabalar yeni bir telefona geçmek istiyorum ve custom rom vb işler hoşuma gidiyor sadece Genshin Impact oynuyorum 2.el piyasasında Poco X3 NFC uygun geldi tasarım vb hoşuma gitti ama önce bir sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Cihaz iyi mi Genshin Impact rahatça oynayabilirmiyim?
(Şu anda kullandığım cihaz Mi 6)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Kamera vs olarak iş görür.
Oyun için biraz kurcalamak lazım.
Ben mesela custom rom ve kernel ile ancak düzgün bir oyun performansı alabiliyorum.

Alacaksanız yurtdışı alın. 2700 gibi bir rakama 8/128 yurtdışı alabilirseniz çok iyi. Pulse 12.3 ve StormBreaker kernel ile her oyunu oynatır. Yurtiçi alacaksanız kesinlikle Pro modeli tercih edin.

Acili Lahmacun

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Kamera vs olarak iş görür.
Oyun için biraz kurcalamak lazım.
Ben mesela custom rom ve kernel ile ancak düzgün bir oyun performansı alabiliyorum.

Alacaksanız yurtdışı alın. Yurtiçi alacaksanız kesinlikle Pro modeli tercih edin.
Yüksek ihtimal Pro modeline geçemeyeceğim kernel rom vb onu hallederim bu kriterler çerçevesinde sizce mi 6 daha mı iyi?

ve yurtdışı derken nasıl? eBay vb?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Yüksek ihtimal Pro modeline geçemeyeceğim kernel rom vb onu hallederim bu kriterler çerçevesinde sizce mi 6 daha mı iyi?

ve yurtdışı derken nasıl? eBay vb?
Hayır. Yurtdışından Türkiye'ye getirilip imei repair yapılan cihazlar. Vergisiz olduğu için daha ucuz oluyor. 4500'e satılan cihazı 2500 e alıyorsun bu şekilde garantisiz oluyor sadece. Kullandığınız cihaza göre çok daha iyi elbette bu. miui Pulse 12.3 ve StormBreaker kernel her şeyi çözer.

Acili Lahmacun

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Hayır. Yurtdışından Türkiye'ye getirilip imei repair yapılan cihazlar. Vergisiz olduğu için daha ucuz oluyor. 4500'e satılan cihazı 2500 e alıyorsun bu şekilde garantisiz oluyor sadece. Kullandığınız cihaza göre çok daha iyi elbette bu. miui Pulse 12.3 ve StormBreaker kernel her şeyi çözer.
Sahibindenden baktığım en ucuz cihazlar (X3)1500-2500 fiyatlar arasında yüksek ihtimal IMEI repair uygulanmış

O zaman bi X3 NFC'ye sizin dediğiniz rom+kernel yükleyerek sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayabilirim doğrumudur?

Ve gcam kullanıyormusunuz?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Sahibindenden baktığım en ucuz cihazlar (X3)1500-2500 fiyatlar arasında yüksek ihtimal IMEI repair uygulanmış

O zaman bi X3 NFC'ye sizin dediğiniz rom+kernel yükleyerek sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayabilirim doğrumudur?

Ve gcam kullanıyormusunuz?
Hayır ben kullanmıyorum bir kaç sürüm var ama ben kendi kamera uygulamasını daha rahat buluyorum. Evet ikinci el vs durumuna göre fiyatlar değişir. 6/64- 6/128 ve 8/128 olarak 3 ayrı model var. Önceliği 8/128 e verin derim.

Acili Lahmacun

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Hayır ben kullanmıyorum bir kaç sürüm var ama ben kendi kamera uygulamasını daha rahat buluyorum. Evet ikinci el vs durumuna göre fiyatlar değişir. 6/64- 6/128 ve 8/128 olarak 3 ayrı model var. Önceliği 8/128 e verin derim.
Tamamdır teşekürler sahibindenden 2.el düşünüyorum çok fazla bir miktar bütçem yok maalesef alabilirsem X3 Pro Alamazsam X3 NFC alacağım ozaman

Son bir sorum olacak NFC Snapdragon 735G kullanıyor
Mi 6 835
735G daha yeni vb ama
Mi 6 işlemci olarak daha güçlü olmaz mı? Frekans vb
(Overclocklu kernel kullanıyorum)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Tamamdır teşekürler sahibindenden 2.el düşünüyorum çok fazla bir miktar bütçem yok maalesef alabilirsem X3 Pro Alamazsam X3 NFC alacağım ozaman

Son bir sorum olacak NFC Snapdragon 735G kullanıyor
Mi 6 835
735G daha yeni vb ama
Mi 6 işlemci olarak daha güçlü olmaz mı? Frekans vb
(Overclocklu kernel kullanıyorum)
X3 pro yurtdışı almayın derim onun imei repair işlemi sıkıntılı. x3 pro imei repair için açılıyor ve anakarta müdahale yapılıyor. X3 Nfc ise sadece yazılımsal müdahale ile imei alıyor.

SD 835 bir amiral gemisi işlemci olduğu için performansı hala iyi ancak 732G orta seviye güncel bir işlemci olarak daha önde.

Aktif olarak OC kullanıyorsanız Poco X3 NFC ciddi bir performans artışı sağlamaz.
Gerçekten büyük bir fark için Mi 10T gibi bir cihaz lazım size SD 865 canavar gibi.

Acili Lahmacun

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
1
X3 pro yurtdışı almayın derim onun imei repair işlemi sıkıntılı. x3 pro imei repair için açılıyor ve anakarta müdahale yapılıyor. X3 Nfc ise sadece yazılımsal müdahale ile imei alıyor.

SD 835 bir amiral gemisi işlemci olduğu için performansı hala iyi ancak 732G orta seviye güncel bir işlemci olarak daha önde.

Aktif olarak OC kullanıyorsanız Poco X3 NFC ciddi bir performans artışı sağlamaz.
Gerçekten büyük bir fark için Mi 10T gibi bir cihaz lazım size SD 865 canavar gibi.
Tek isteğim Oyunda X3 NFC ye geçince mi 6 da aldığım performansın aynısını almak o konuda problem yaratır mı sizce?

Yaratmaz ise sorun yok yaratır diyorsanız sizin telefon öneriniz ne olur?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Tek isteğim Oyunda X3 NFC ye geçince mi 6 da aldığım performansın aynısını almak o konuda problem yaratır mı sizce?

Yaratmaz ise sorun yok yaratır diyorsanız sizin telefon öneriniz ne olur?
Daha iyi performans için en kötü bir Poco X3 Pro yurtiçi ya da bir yurtdışı Mi 10T önerebilirim. Poco X3 Nfc daha iyi performans verir ama çok büyük fark olacağını sanmam.

Üst Alt