Wolftr34, ben denemeden siz deneyin bakalim eski revoscuyum ama oneos olduktan sonra pek beğenmedim açık konuşmak gerekirse stabil hız güzeldir ancak sarji tatmin etmemişti önceki telefonlarımda
bekliyorum yorumlarını ona göre kurucamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugun veya yarın yazarım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugun veya yarın yazarım
Endonezya da stock kernek mi kullanıyorsunuzMalesef malesef malesef evet benim için şuana kadar en işe yaramaz rom deneyimi oldu
En başta inanılmaz sarj tüketimi var buna istinaden cpu hızı yuksek yanı eu den 2 tık hızlı rom ama pili içiyor resmen
Hata bug vs pek göremedim bence bir artısı yok belkıde son sürüm beta ondan olmus olabıkır stabil degil
Endonezya stock rom stock kernele geri döndüm bunun yerine pulse kurmanızı tafsıye ederım benım dusuncem tabı siz bilirsiniz
Hocam Endonezya link paylaşırmısınMalesef malesef malesef evet benim için şuana kadar en işe yaramaz rom deneyimi oldu
En başta inanılmaz sarj tüketimi var buna istinaden cpu hızı yuksek yanı eu den 2 tık hızlı rom ama pili içiyor resmen
Hata bug vs pek göremedim bence bir artısı yok belkıde son sürüm beta ondan olmus olabıkır stabil degil
Endonezya stock rom stock kernele geri döndüm bunun yerine pulse kurmanızı tafsıye ederım benım dusuncem tabı siz bilirsiniz
Hocam Endonezya link paylaşırmısın
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi