- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X3 Nfc
- Konular
- 1
Pixel experience on numara rom. Başka arama.ya Lineage OS öneriyor stabil olarak.
Pixel experience on numara rom. Başka arama.ya Lineage OS öneriyor stabil olarak.
Hocam Mİui Pulse mi MiuiMix mi hangisi daha iyidirromun oyle birsey yaptigini duymadim yuklediginiz uygulamalar root izni ile alakali olabilir romu yukledikten sonra root ile.kullanmaSaniz sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben tesekkur ederim
Kardeşim şimdi bende eu rom 12.0.8 var muı mix 12.07 yi kursam ama sıfırlamasam telwfonda sıfırlanmazsa olur mu sıkıntı yaşarmıyım ve nsıl yaparımEu rom dakı gibi uzun kullanımda bug gozukmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok stabil bulmadım o yuzden ama burda kalsın ıstıyen ındırsın
Sıfırlama yapmadan rom gecısı yapamazsın cunku ıkısıde farklı romlarKardeşim şimdi bende eu rom 12.0.8 var muı mix 12.07 yi kursam ama sıfırlamasam telwfonda sıfırlanmazsa olur mu sıkıntı yaşarmıyım ve nsıl yaparım
EU nun üzerine olmuyor bilginiz olsun cihaz soft bric oluyorOlur sorun olmaz
90hzBu romun üzerine xdadan indirdiğim deoblater dosyasını flaşlayıp en az 10 saat ekran süresi aliyorum. İsteyen denesin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bu dosyada sıkıntımı var ınstall faıled hatası verıyor bırde acılımı nedır modul ne yapar tam acıklarmısınBu romun üzerine xdadan indirdiğim deoblater dosyasını flaşlayıp en az 10 saat ekran süresi aliyorum. İsteyen denesin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
90hz
Oyunsuz
Modül değil, twrp flaşHocam bu dosyada sıkıntımı var ınstall faıled hatası verıyor bırde acılımı nedır modul ne yapar tam acıklarmısın