Mod POCO X3 Magisk Modülleri (NFC / PRO / GT)

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Var hocam zaten RN9P'de.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocamın paylaştığı modül tuş kilidi yaparken de ayni parmak izine dokundugunda tuş kilidi yapıyor yoksa bu özellik x3 proda da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, artık PRO cihaz kullanmam sebebiyle PRO forumunda daha aktif olacağım.
Bu yazımda sizlere X3 serisi için ortak kullanılan, bir çok yaptığım romun da içine dahil ettiğim ve kullanıcılarımın memnun kaldığı Magisk modüllerini paylaşacağım.

• Fingerprint mod : Kilit tuşuna parmağınızla dokunduğunuzda kilidi açmaya/kilitlemeye yarar. Tuşa basmak durumunda kalmazsınız.
  • PubgMobile 90FPS+ Ultra Ses aktif etme Modülü : Adından zaten kendini belli ediyor :)
  • PocoX3 Stock Stereo : Mıuı 12.0 sürümlerindeki stock ses kalitesini sağlar.
  • RaidenTweaks : Pil konfigürasyonu yapmanıza yarar. İçerisinde birden fazla mod mevcuttur. (Soğutma, oyun, dengeli, pil vb.) - Kullanıcılarım tarafından çok da beğenilen bir modüldür.
  • ReVancedYT : Youtube Vanced' in yeni sürümü
  • Universal_All_Games_PING_STABILIZER_V2 : Oyunlardaki pinginizi daha stabil etmeye yarar.
  • Artic_Ping-Optimizer_1.7 : Yine yukarıdaki ile aynı işleve sahiptir. Hangisinin daha iyi olduğuna kullanarak karar verebilirsiniz.
Revanced forum sunucusu tarafından desteklenen boyutun üstünde olduğu için onu da yandex' e upload ettim.

İndirme Linki :
Hocam bu raiden tweaks da modlar arası nasil geçiş yapacaz ?

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Hocamın paylaştığı modül tuş kilidi yaparken de ayni parmak izine dokundugunda tuş kilidi yapıyor yoksa bu özellik x3 proda da var

Hocam bu raiden tweaks da modlar arası nasil geçiş yapacaz ?
Uygulaması yüklenmiş olmalı. ordan yapılıyor

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Teşekkürler

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Merhaba arkadaşlar, artık PRO cihaz kullanmam sebebiyle PRO forumunda daha aktif olacağım.
Bu yazımda sizlere X3 serisi için ortak kullanılan, bir çok yaptığım romun da içine dahil ettiğim ve kullanıcılarımın memnun kaldığı Magisk modüllerini paylaşacağım.

• Fingerprint mod : Kilit tuşuna parmağınızla dokunduğunuzda kilidi açmaya/kilitlemeye yarar. Tuşa basmak durumunda kalmazsınız.
  • PubgMobile 90FPS+ Ultra Ses aktif etme Modülü : Adından zaten kendini belli ediyor :)
  • RaidenTweaks : Pil konfigürasyonu yapmanıza yarar. İçerisinde birden fazla mod mevcuttur. (Soğutma, oyun, dengeli, pil vb.) - Kullanıcılarım tarafından çok da beğenilen bir modüldür.
  • Universal_All_Games_PING_STABILIZER_V2 : Oyunlardaki pinginizi daha stabil etmeye yarar.
  • Artic_Ping-Optimizer_1.7 : Yine yukarıdaki ile aynı işleve sahiptir. Hangisinin daha iyi olduğuna kullanarak karar verebilirsiniz.
Revanced forum sunucusu tarafından desteklenen boyutun üstünde olduğu için onu da yandex' e upload ettim.

İndirme Linki :
Paylaşım için teşekkürler ses dosyaları miui 13 rom larindaki düşük ses sorununu çözüyor mu teşekkürler

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Paylaşım için teşekkürler ses dosyaları miui 13 rom larindaki düşük ses sorununu çözüyor mu teşekkürler
evet hocam. MIUI 12.0.x.x sürümlerindeki yüksek ses kalitesini geri getiriyor

Arkadaşlar, benim de sizlerden bir isteğim olacak; Telegram, 4PDA gibi alanlardan ne kadar araştırsamda Harman Kordon ses modülünü bulamadım. Romdan roma aktarmayı biliyorum ancak modül olarak istiyorum ben açıkcası. Kullanıcıya isteğe göre yükleteceğim romda. Bu modül elinde olan var mı ? dolby bana yetersiz geliyor

Son düzenleme:

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3

İndirme Linki :
bir tane de ben veriyim Gerekli olmayan çeşitli com.miui.daemon hizmetlerini devre dışı bırakarak ve ayrıca çeşitli önemli sistem işlemlerine öncelik vererek yapılan çekirdek MIUI hizmetlerini ince ayar yaparak daha iyi pil yedekleme ve performans için MIUI'yi geliştirir ve genel MIUI deneyimini daha iyi ve sorunsuz hale getirir. Ayrıca çeşitli MIUI donanımlarını da ayarlar. Gelişmiş pürüzsüzlük, daha iyi pil yedekleme ve daha az cihaz ısınması yaşayacaksınız. Önce ilk linki memeui magisk ten yükleyin sonra bunu

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Stock romda kalmak isteyip miui launcher isteyenlere onu da ekleyebilirim bu arada

Son düzenleme:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Elinize sağlık hocam.

Üst Alt