Yardım Poco x3 ısınma sorunu

Moone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Moone
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
hocam eger sicak bir ortamdaysan telefonun isisida yuksek olur.gecen ben iste olarken 33dereceydi telefon sicakligi bostayken bile.soguk ortamda soguk calisir zaten telefon.oyun oynarken ben sicakligi 39 derece gordum.tabi oda cokda sicak degildu.ama iste oynadim pubgni sicaklik 50 dereceydi
Sagolun hocam sarjdayken 40 kusur oluyor hep 46_47 felan oldu şarjda sıcaklığı hissediyorum zaten,oyunda çok zaman gecmemesine rağmen 50 yi görüyor nadiren kullanımda da elliyi gördüğü oldu ama daha 1 hafta bile olmadı alalı, eğer normalse değerler iadeyi düşünmüyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sagolun hocam sarjdayken 40 kusur oluyor hep 46_47 felan oldu şarjda sıcaklığı hissediyorum zaten,oyunda çok zaman gecmemesine rağmen 50 yi görüyor nadiren kullanımda da elliyi gördüğü oldu ama daha 1 hafta bile olmadı alalı, eğer normalse değerler iadeyi düşünmüyorum o zaman
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yarım saat netfilix 4-5 dk oyun sonuç bu

Yarım saat netfilix 4-5 dk oyun sonuç bu
Demin 36 küsürdü şimdi 37 yi de geçmiş normal mi, yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:

Moone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Moone
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Yardımcı olabilecek var mı poco x3 sarjdayken 40 kusur oluyor hep 46_47 felan oldu şarjda sıcaklığı hissediyorum zaten,oyunda çok zaman gecmemesine rağmen 50 yi görüyor nadiren kullanımda da elliyi gördüğü oldu ama daha 1 hafta bile olmadı alalı, eğer normalse değerler iadeyi düşünmüyorum

Moone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Moone
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Yardımcı olabilecek var mı poco x3 sarjdayken 40 kusur oluyor hep 46_47 felan oldu şarjda sıcaklığı hissediyorum zaten,oyunda çok zaman gecmemesine rağmen 50 yi görüyor nadiren kullanımda da elliyi gördüğü oldu ama daha 1 hafta bile olmadı alalı, eğer normalse değerler iadeyi düşünmüyorum

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Değerler normal hocam, şarj ve oyun esnasında ısınması son derece doğal. Bu işlemciye ve şarj hızına sahip her cihaz ısınacaktır ama isterseniz siz iade edin. Hem siz rahatlarsınız hem biz... :)

nihaterim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nihat
Cihazım
RN3-6pro-5Splus
Konular
3
Bu telefon oyun telefonu değil çok stabil oyun oynayayım diyorsanız mi 11 almalısınız.

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Telefonda 33W hızlı şarj özelliği var. Bu nedenle şarj olurken ısınması normal
sd 710'dan sd 765g'ye kadar arada çıkan tüm işlemcilerin oyun performansı aşağı yukarı aynıdır. 40 derece sıcaklıklar kötü değildir.
SD 710'lu mi 8se kullanrıken 55 dereceleri görürdü yazın

ayrıca CPUZ-Z yanlış ölçmüş. SOC 86 derece olsaydı o telefonu elinde tutmakta zorlanırdın
SD 801 telefonlar ulaşırdı öyle acayip sıcaklığa.

Moone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Moone
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Telefonda 33W hızlı şarj özelliği var. Bu nedenle şarj olurken ısınması normal
sd 710'dan sd 765g'ye kadar arada çıkan tüm işlemcilerin oyun performansı aşağı yukarı aynıdır. 40 derece sıcaklıklar kötü değildir.
SD 710'lu mi 8se kullanrıken 55 dereceleri görürdü yazın

ayrıca CPUZ-Z yanlış ölçmüş. SOC 86 derece olsaydı o telefonu elinde tutmakta zorlanırdın
SD 801 telefonlar ulaşırdı öyle acayip sıcaklığa.
Teşekkür ederim, ayrıca umarım soc değerini yanlış ölçmüştür çünkü 60 kusurler ile 90 kusurler arasında değişiyor o değer cpu-z ölçüm sonuçlarında

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Oyun telefonu olmayan bir telefonada 120 Hz ekran takmaları çok enteresan wasntme~~
Oyun telefonu değil ama koydukları soc , çöpte değil
Genshin impact full ayarlarda gayet güzel oynatıyor, Pokemon go 'yu 120 Hz sorunsuz oynatıyor.

Kısacası iyi araştırarak almıştım , üzmedi memnunum.
Aosp ile değerler daha iyi olacaktir,.MIUI cameranin aosp romlara portlanmasini bekliyorum

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Oyun telefonu değil ama koydukları soc , çöpte değil
Genshin impact full ayarlarda gayet güzel oynatıyor, Pokemon go 'yu 120 Hz sorunsuz oynatıyor.

Kısacası iyi araştırarak almıştım , üzmedi memnunum.
Aosp ile değerler daha iyi olacaktir,.MIUI cameranin aosp romlara portlanmasini bekliyorum
Tabiki bir Asus rog cihazları gibi bir performans beklememeliyiz hocam :)

Üst Alt