- Adım
- Moone
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 0
Sagolun hocam sarjdayken 40 kusur oluyor hep 46_47 felan oldu şarjda sıcaklığı hissediyorum zaten,oyunda çok zaman gecmemesine rağmen 50 yi görüyor nadiren kullanımda da elliyi gördüğü oldu ama daha 1 hafta bile olmadı alalı, eğer normalse değerler iadeyi düşünmüyorum o zamanhocam eger sicak bir ortamdaysan telefonun isisida yuksek olur.gecen ben iste olarken 33dereceydi telefon sicakligi bostayken bile.soguk ortamda soguk calisir zaten telefon.oyun oynarken ben sicakligi 39 derece gordum.tabi oda cokda sicak degildu.ama iste oynadim pubgni sicaklik 50 dereceydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sagolun hocam sarjdayken 40 kusur oluyor hep 46_47 felan oldu şarjda sıcaklığı hissediyorum zaten,oyunda çok zaman gecmemesine rağmen 50 yi görüyor nadiren kullanımda da elliyi gördüğü oldu ama daha 1 hafta bile olmadı alalı, eğer normalse değerler iadeyi düşünmüyorum o zaman
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yarım saat netfilix 4-5 dk oyun sonuç bu
Demin 36 küsürdü şimdi 37 yi de geçmiş normal mi, yardımcı olur musunuzSagolun hocam sarjdayken 40 kusur oluyor hep 46_47 felan oldu şarjda sıcaklığı hissediyorum zaten,oyunda çok zaman gecmemesine rağmen 50 yi görüyor nadiren kullanımda da elliyi gördüğü oldu ama daha 1 hafta bile olmadı alalı, eğer normalse değerler iadeyi düşünmüyorum o zaman
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yarım saat netfilix 4-5 dk oyun sonuç bu
Son düzenleme: