Yardım Poco x3 ısınma sorunu

semihh01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
12
Herkese merhaba.
Kuzenime x3 almıştık. Aldığımızdan beri ısınıyor telefon demişti. Bende foruma bakıp 120 hzden dolayı falan demiştim. Bugün "WhatsApptan görüntülü görüştüm 15 dk çok ısındı" diye mesaj attı. Görüntülü görüşme yaptığı saat 4.30. bu ekran görüntülerini istediğim vakitte telefon boşta duruyormuş. Değerler pek normal gelmedi. Sizce normal mi?

Ekli dosyalar

• IMG-20210218-WA0001.jpg
    IMG-20210218-WA0001.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20210218-WA0003.jpg
    IMG-20210218-WA0003.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 75

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
hocam bazı insanlar sıcağı çok fazla algılarlar bende var ,ilk aldığımda oyle hissettim şuanlık ısınma filan yok

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
bosta olunca mi boyle sicaklik oluyor ? eger ki oyle sorun var ya yazilim yada donanim.20derecelik odada en fazla 25derece isi olmasi lazim telde.benim telim oyle bosta olunca batarya 20 filan islemcide 24 25 derece arasinda

Moone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Moone
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Herkese merhaba.
Kuzenime x3 almıştık. Aldığımızdan beri ısınıyor telefon demişti. Bende foruma bakıp 120 hzden dolayı falan demiştim. Bugün "WhatsApptan görüntülü görüştüm 15 dk çok ısındı" diye mesaj attı. Görüntülü görüşme yaptığı saat 4.30. bu ekran görüntülerini istediğim vakitte telefon boşta duruyormuş. Değerler pek normal gelmedi. Sizce normal mi?
İade ettiniz mi, Isınma devam ediyor mu ? Bende poco x3 aldım alalı yaklaşık 3 gün oluyor şarjda telefon soğuk değil ve şarj aleti de sıcak. Netfilix den 4-5 saat aralıksız dizi izledim sorun yok ama oyunda, şarjda ve bazen müzigi son ses dinlerken ısınıyor. Telefon soğuk mu olmalı normalde, bu derece ısınma sorun olur mu acaba

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
İade ettiniz mi, Isınma devam ediyor mu ? Bende poco x3 aldım alalı yaklaşık 3 gün oluyor şarjda telefon soğuk değil ve şarj aleti de sıcak. Netfilix den 4-5 saat aralıksız dizi izledim sorun yok ama oyunda, şarjda ve bazen müzigi son ses dinlerken ısınıyor. Telefon soğuk mu olmalı normalde, bu derece ısınma sorun olur mu acaba
oyunda sarjda isinmasi normal birde 120hz kullandiysan bile isinma az maz olur.bende muzigi actigimda hic oyle sey olmadi.bi seyide fark ettim global 12.0.7 surumunde isinma biraz cok.12.0.6de boyle degildi hic

Moone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Moone
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Herkese merhaba.
İade ettiniz mi, Isınma devam ediyor mu ? Bende poco 3x aldım alalı yaklaşık 3 gün oluyor şarjda telefon soğuk değil ve şarj aleti de sıcak. Netfilix den 4-5 saat aralıksız dizi izledim sorun yok ama oyunda, şarjda ve bazen müzigi son ses dinlerken ısınıyor. Telefon soğuk mu olmalı normalde
oyunda sarjda isinmasi normal birde 120hz kullandiysan bile isinma az maz olur.bende muzigi actigimda hic oyle sey olmadi.bi seyide fark ettim global 12.0.7 surumunde isinma biraz cok.12.0.6de boyle degildi hic
120 Hz açmadan oldu şarjda oyunda ısınma, normal olup olmadığı mevzusu kafama takılmıştı bostayken değerleri yaklasik şöyle hocam sizce normal mi yoksa iadelik bir sorun olur mu, oyunda daha da çok artıyor tabii ( ekleme: ben bunu oluşturup yazarken 32 ye çıkmış 28 den )
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Hocam normal bence.

Bendede Note 9S var.

Moone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Moone
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Hocam normal bence.

Bendede Note 9S var.
Hocam oyun oynuyor musunuz, oyun esnasında yaklaşık kaçlara çıkıyor bir de şarjda ısınma var mı

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Hocam oyun oynuyor musunuz, oyun esnasında yaklaşık kaçlara çıkıyor bir de şarjda ısınma var mı
Sarjda ısınmıyor adaptör dışında. Oyunda çok az ısındığını hissedebiliyorum onun dışında sorun yok.

samirqelender

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samir939
Cihazım
mi9 lite
Konular
21
İade ettiniz mi, Isınma devam ediyor mu ? Bende poco 3x aldım alalı yaklaşık 3 gün oluyor şarjda telefon soğuk değil ve şarj aleti de sıcak. Netfilix den 4-5 saat aralıksız dizi izledim sorun yok ama oyunda, şarjda ve bazen müzigi son ses dinlerken ısınıyor. Telefon soğuk mu olmalı normalde

120 Hz açmadan oldu şarjda oyunda ısınma, normal olup olmadığı mevzusu kafama takılmıştı bostayken değerleri yaklasik şöyle hocam sizce normal mi yoksa iadelik bir sorun olur mu, oyunda daha da çok artıyor tabii ( ekleme: ben bunu oluşturup yazarken 32 ye çıkmış 28 den )
hocam eger sicak bir ortamdaysan telefonun isisida yuksek olur.gecen ben iste olarken 33dereceydi telefon sicakligi bostayken bile.soguk ortamda soguk calisir zaten telefon.oyun oynarken ben sicakligi 39 derece gordum.tabi oda cokda sicak degildu.ama iste oynadim pubgni sicaklik 50 dereceydi

Üst Alt