Selamun aleykum hocam. X3 india olan modelde band 20 gibi bir sorunlar varmi.India X3 kullanan ve deneyimlemiş biri olarak şöyle diyim 2 rom da kurulabilir kullanılabilir fakat india karma rom cihazda bence çok daha stabil ve iyi çalışıyor performans olarak daha iyi sonuç verdi denemelerinde X3 NFC surya rom kurmanı tavsiye etmem
Valla hiçbir sorun yaşamadım. Hatta şöyle söyleyeyim bundan önce TR cihazı note 8 prom vardı onda bile deli gibi çekim sorunları yaşarken bu cihaz fişek fişek evde 3g bile çekmeyen yerde imeilı olmasına rağmen 4.5g sorunsuz kullanıyorum.Selamun aleykum hocam. X3 india olan modelde band 20 gibi bir sorunlar varmi.
Hocam bende de poco x3 india versiyonu var fakat 4.5G de bile download hızı 20 mbpsi geçmiyor.Vodafone'dan veya band desteğinden şüpheleniyorum.Hız testi yapar mısınız?Valla hiçbir sorun yaşamadım. Hatta şöyle söyleyeyim bundan önce TR cihazı note 8 prom vardı onda bile deli gibi çekim sorunları yaşarken bu cihaz fişek fişek evde 3g bile çekmeyen yerde imeilı olmasına rağmen 4.5g sorunsuz kullanıyorum.
Hemen yapayım hocam mobil veri üzerindenHocam bende de poco x3 india versiyonu var fakat 4.5G de bile download hızı 20 mbpsi geçmiyor.Vodafone'dan veya band desteğinden şüpheleniyorum.Hız testi yapar mısınız?
Vodafone kullanıyorum bende bu arada hocam;Hocam bende de poco x3 india versiyonu var fakat 4.5G de bile download hızı 20 mbpsi geçmiyor.Vodafone'dan veya band desteğinden şüpheleniyorum.Hız testi yapar mısınız?