Yardım Poco X3 güncelleme yüklenemiyor

crewleaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12.0.9
Telefon Modeli
POCO X3 NFC
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi günler, yurtdışı POCO X3 nfc kullanıyorum, daha bugün telefoncuda imei attırdım. Telefonda miui 12.5 güncellemesi gözüküyor fakat 5 6 defa denediğim halde yükleyemedim. İndiriyor güncellemeyi yeniden başlata basıyorum %0.1 0.2 diye giderken %1 bile olmadan yeniden başlıyor ve güncelleme yüklenemedi diyor. Nasıl güncelleyebilirim? Uygulamalarda twrp yok, özel rom da kurulu değil eu rom yüklemeli miyim sizce, yüklesem imeiden yana sıkıntı olur mu?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
crewleaf, Bu romu yükleyin...

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
TWRP'yi değil, Magisk'i uygulamalar arasında aramanız gerek. Magisk varsa, TWRP de vardır (simgesi olmaz) ve bu nedenle olmuyordur.

İsterseniz romun konusunu forumdan bulup recovery bağlantısından indirip TWRP üzerinden yükleyin, hem Magisk gider hem de TWRP. Böylece sonraki güncellemeler de sorunsuz kurulur. Kurulum sonrasında format data yapmanız iyi olur büyük güncelleme olacağı için.

İsterseniz de fastboot bağlantısından romu indirip BL kilidini kapatmadan kurun. Böylece TWRP ve Magisk kalkmış olur. Telefon da sıfırlanır tabi.

Oyla:

crewleaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
3
TWRP'yi değil, Magisk'i uygulamalar arasında aramanız gerek. Magisk varsa, TWRP de vardır (simgesi olmaz) ve bu nedenle olmuyordur.

İsterseniz romun konusunu forumdan bulup recovery bağlantısından indirip TWRP üzerinden yükleyin, hem Magisk gider hem de TWRP. Böylece sonraki güncellemeler de sorunsuz kurulur. Kurulum sonrasında format data yapmanız iyi olur büyük güncelleme olacağı için.

İsterseniz de fastboot bağlantısından romu indirip BL kilidini kapatmadan kurun. Böylece TWRP ve Magisk kalkmış olur. Telefon da sıfırlanır tabi.
Magisk de yok nasıl yaptı bu telefoncu bilmiyorum ama şuanda yabancı hiç uygulama yok, twrp magisk olmadan güncelleme ya da rom yüklemenin bir yolu yok mu?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Magisk de yok nasıl yaptı bu telefoncu bilmiyorum ama şuanda yabancı hiç uygulama yok, twrp magisk olmadan güncelleme ya da rom yüklemenin bir yolu yok mu?
Yüksek ihtimalle Magisk'in uygulamasını silmiştir ancak bu rootu kaldırmaz.

Yazdım zaten. Ya TWRP üstünden recovery dosyasını kuracaksınız ya da Mi Flash ile fastboot dosyasını kuracaksınız. İki yöntemden birini kullanmanız gerek.

Oyla:

crewleaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
3
Daha önce hiç romlu telefon kullanmadım herhangi bir sıkıntı vs olur mu ya da olursa geri dönüşü var mı normal sistem sürümüne

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Daha önce hiç romlu telefon kullanmadım herhangi bir sıkıntı vs olur mu ya da olursa geri dönüşü var mı normal sistem sürümüne
TWRP üstünden temiz kurulum yaparsanız sorun yaşamazsınız. Mi Flash üzerinden de BL kilidini kapatmazsanız sorun yaşamazsınız.

Sadece sonrasında cihazı sıfırlamak isterseniz cihazın içinden sıfırlama yapmayın. Bazı modellerde cihaz içinden sıfırlama yapınca IMEI kayboluyor. Ancak TWRP'den ve Mi Flash sayesinde sıfırlamakta IMEI gitmiyor.

Bu arada, tüm işlemlerden önce TWRP'den Backup kısmına girip sadece EFS kısmının yedeğini alın. Ardından cihazı açıp dahi depolamadaki TWRP klasörünü bilgisayara veya başka bir depolama aletine atın. IMEI giderse, TWRP üstünden Restore kısmından geri getirebilirsiniz böylece. Bunu mutlaka yapın, herkese tavsiye ediyoruz.

Oyla:

crewleaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
3
TWRP üstünden temiz kurulum yaparsanız sorun yaşamazsınız. Mi Flash üzerinden de BL kilidini kapatmazsanız sorun yaşamazsınız.

Sadece sonrasında cihazı sıfırlamak isterseniz cihazın içinden sıfırlama yapmayın. Bazı modellerde cihaz içinden sıfırlama yapınca IMEI kayboluyor. Ancak TWRP'den ve Mi Flash sayesinde sıfırlamakta IMEI gitmiyor.

Bu arada, tüm işlemlerden önce TWRP'den Backup kısmına girip sadece EFS kısmının yedeğini alın. Ardından cihazı açıp dahi depolamadaki TWRP klasörünü bilgisayara veya başka bir depolama aletine atın. IMEI giderse, TWRP üstünden Restore kısmından geri getirebilirsiniz böylece. Bunu mutlaka yapın, herkese tavsiye ediyoruz.
Tamamdır teşekkür ederim ilginiz alakanız için, son olarak da bir rom tavsiyesi alırsam çok güzel olur üstteki hellas romdan daha iyileri var mı

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Tamamdır teşekkür ederim ilginiz alakanız için, son olarak da bir rom tavsiyesi alırsam çok güzel olur üstteki hellas romdan daha iyileri var mı
X3 kullanmadığım için öneride bulunmam yanlış olur hocam. Cihazın alt forumundan Kullanıcı Yorumları konusuna göz atabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt