Soru Poco X3 GT IMEI Repair yapılacak mı?

apetitka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğ
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
5
Bu telefona ne zaman imei atılabilir bunu nereden takip edebiliriz? Anladığım kadarıyla telefoncular imei atmak için bazı programlar kullanıyor, onları mı takip etmek gerekli? Chimera Tool ve Hydra MTK Module isimli programları takip ediyorum, takip edebileceğim başka program var mı?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Bu telefona ne zaman imei atılabilir bunu nereden takip edebiliriz? Anladığım kadarıyla telefoncular imei atmak için bazı programlar kullanıyor, onları mı takip etmek gerekli? Chimera Tool ve Hydra MTK Module isimli programları takip ediyorum, takip edebileceğim başka program var mı?
kesin konuşmayı sevmiyorum ama %99.99 olacagını düşünüyorum belki çoktan çözüldü "

29.02.1242" chimera güncellemesiyle gelmiş gibi görünüyor " " aslında eski bir yontemi de denemek gerekiyor çok büyük bir bölümünde sorunsuz oluyordu hex satırlarını ve bölümleri uyuyorsa eski yöntemin olması için bir engel yok gözükmüyor ama daha hiçbir dimensity işlemcili cihaz görmedim kullanmadım

Moderatör tarafında düzenlendi:

xRaiden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
3
1.sim 4 ay kullanım süresi var 2.simde 4 ay toplamda 8 ay kullanabiliyorsunuz.Yeni yıldan sonra tekrar sıfırlanıyor bir 8 ayda ordan geliyor toplam 16 ay kullanma imkanı sağlıyor.
Hocam bu 16 ay olayını ben tam anlayamadım. Şimdi 2021 yılında 1nci sim 4 ay kullnadık ve kapandı. 2n ci sime geçtik 4 ay kullandık kapandı. 2022 yılı girince kapanan şebekeler geri mi açılıcak nasıl olucak da tekrardan 4+4 8 ay daha gelicek?

onbeskarakterli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Hocam bu 16 ay olayını ben tam anlayamadım. Şimdi 2021 yılında 1nci sim 4 ay kullnadık ve kapandı. 2n ci sime geçtik 4 ay kullandık kapandı. 2022 yılı girince kapanan şebekeler geri mi açılıcak nasıl olucak da tekrardan 4+4 8 ay daha gelicek?
Anladığım kadarıyla 1 Ocak'ta, kapanan IMEI'ler sıfırlanıyor. Yani şu an cihazı alan kişi SIM1'i 1 Ocak'a kadar kullansa da yılbaşında sıfırlandığı için Nisan sonuna kadar SIM1 ile devam edebiliyor. Ardından da 4 ay SIM2.

xRaiden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
3
Anladığım kadarıyla 1 Ocak'ta, kapanan IMEI'ler sıfırlanıyor. Yani şu an cihazı alan kişi SIM1'i 1 Ocak'a kadar kullansa da yılbaşında sıfırlandığı için Nisan sonuna kadar SIM1 ile devam edebiliyor. Ardından da 4 ay SIM2.
kapanan imei yeniden neden açılıyolar onun mantığını anlamadım hocam

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Dimensity 1100 işlemci var ve koruma yok diye biliyorum ama hala imei degistireni edeni duymadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci 1200 ile aynı gpuyu kullanıyor almayı düşünüyorum x3 gt yi ama eşek ölüsü gibi parada veresi gelmiyor insanın.

fahrettin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fahrettin
Cihazım
A7000
Konular
0
Merhaba arkadaşlar bu 4 ay mesaj geldikten sonramı başlıyor ben 2 aydır kullanıyorum kayıtsız diye mesaj gelmedi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
fahrettin, Mesaj gelince süreyi söyler size...

apetitka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğ
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
5
İmei için ENG ROM çıkmasını bekleyin dediler doğru mudur?

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
bazı toollar buna destek verdiğini söylüyor ne kadar doğru bilmiyorum. poco bunu neden x3 proya göre pahalıya satar çözemedim. tamam kamerası daha iyi ama işlemci her ne kadar 860dan geri kalmasada daha ucuz.

Üst Alt