Hocam stabille betanın farkı odur zaten araştırın benceEu.12.0.5.0 stabil yükledim kasma ve donma görmedim gayet akıcı çalışıyor.Tek şikayetim rootlu kullanabiliyorum ama genede sistem dosyası silemiyorum. Birde bildirim ışığı yanmıyor!
BEN K30 ANDROİD 11 20.11.12 beta eu sürümü kullanıyorum Stabile geçmek istiyorum (12.,5,0) )fakat stabil rom ANDROİD10 a ait trwp demmn yükledi,ğimde bir sorun olurmu TeşekürlerXiaomi.eu Stabil rom
Cihaz : Poco X2/Redmi K30 Phoenix-Phoenixin
Miui 12 - Android 10
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.netRecovery - Redmi K30 - Twrp 3.4.2B-0624 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...forum.miuiturkiye.netRehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.netRehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
stabilite durumu nasıl batarya kullanımı falan. india roma göre önerir misiniz? ya da bunun yerine önerdiğiniz custom rom var mı?Xiaomi.eu Stabil rom
Cihaz : Poco X2/Redmi K30 Phoenix-Phoenixin
Miui 12 - Android 10
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.netRecovery - Redmi K30 - Twrp 3.4.2B-0624 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...forum.miuiturkiye.netRehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)
Tüm MİUİ tabanlı rom geçişlerinde ( E.U.Rom'an-Mi-Room'a, RevOs'dan- Masik rom'a vs gibi) Beta'dan Stabil'e, Stabil'den Beta'ya bu yöntem ile geçiş yapmak en sağlıklı,en sorunsuz,en temiz geçiş olur.. Twrp sürümünüz güncel olsun ve yükleyeceğiniz rom dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin...forum.miuiturkiye.netRehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı
bence yükleme hocam bende 12.1.3 sürümü yükledim ama stabil değil. Telefonun kendi programlarını bile kullanamadım açıyorum hemen kapatıyor. güncelleme olarak android 11, kamerada yeni özellik, galeriye özellik eklenmiş dahada bakamadım. hata geri bildirimi göndereyim dedim mesajı yazamadan geri kapanıyor. 2 gündür çile çektim resmen. şuan 12.0.5 sürümü yüklüyorum. en iyisi şuan bu sürüm bana göre.Slm arkadaşlar ben telefon a en son bu romu yükledim resimlerde olan sonra yeni bir sürüm geldi bende telefon üzerinden yükledim ama teli kastı çoğu program çalışmadı bende tekrar PC den silip yeniden yükleme yaptım ama bu güncellemeyi yüklemedim ekte resimleri var nerede yanlış yaptım acaba bunu yüklemem gereklimi yardımcı olurmusınuz