Magisk flashlamerhaba hindistan miui12 sürümü kurdum ancak her başlatışta twrp siliniyor tekrar yüklemek zorunda kalıyorum varmı bir çözümü?
kardeşim çözümünü gösterdim yaEror veriyor neden eu dan hindiye geçicem
dün bende kurdum aynı romu fakat bende hiç bir hata vermedi henüz geç değilse format data yapıp romu tekrar kur updater-script dosyasını silmeyin düzenleyin phoenix olucak şekildemerhaba hindistan miui12 sürümü kurdum ancak her başlatışta twrp siliniyor tekrar yüklemek zorunda kalıyorum varmı bir çözümü?
hocam romu kurdum sorun yok ama bu romdan sonra twrp gidiyor tekrar flashlıyorum.şimdi tekrar deneyeceğim bu arada dün eu 11.0.15 den geçtim bu roma imei uçtu geri kurtarma yolu varmı birde bu poco rom daha iyi geldi bana sizin önerdiğiniz rom varmı batarya kamera vs bakımından?kardeşim çözümünü gösterdim ya
Rom\META-INF\com\google\android klasörü içinde updater-script masaüstüne çıkar not defteri ile aç iki tane phoenixin yazan yerleri phoenix yap in kısmını kaldır sonra arşive kendi klasörüne geri yükle tele at kur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dün bende kurdum aynı romu fakat bende hiç bir hata vermedi henüz geç değilse format data yapıp romu tekrar kur updater-script dosyasını silmeyin düzenleyin phoenix olucak şekilde
REDMİ K30= PHOENİX
POCO X2 = PHOENİXİN
efs yedeği aldınızmı?hocam romu kurdum sorun yok ama bu romdan sonra twrp gidiyor tekrar flashlıyorum.şimdi tekrar deneyeceğim bu arada dün eu 11.0.15 den geçtim bu roma imei uçtu geri kurtarma yolu varmı birde bu poco rom daha iyi geldi bana sizin önerdiğiniz rom varmı batarya kamera vs bakımından?
hocam ben eunun nerdeyese tüm miui12 leri denedim poco çok iyi geldi bana o yüzden tavsiye ediyorum ama ama miui11 rahatlığı vermedi bazı özellikler yok miui 11 de stabil 11.0.14 15 de animasyon sorunu var birde 20.3.26 haftalık sürüm ikisi de güzelzarchiver ile bi dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
efs yedeği aldınızmı?
Magisk varmı ? Airdroid yükleOlmadı lanet olsun