Soru Poco modellerinde powerbank deneyen var mı? ACİL

samster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
16
Baseus powerbank sipariş verdim 100W fakat yorumda birisi şöyle yazmış ""POCO cihazlar 3. Parti (kendi adaptörü, poweri hariç) 20w üstü almıyor"""

bu yorumun herhangi bir gerçekliği var mı?

QCerberusQ26

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Oppo FindX9 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
23
aldığınız powerbank'ın desteklediği şarj desteklerine bağlı

foor.cun24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
POCO F8 Ultra
Meslek
Night Auditor
Konular
19
Ben Bix powerbank kullandım en son. Powerbank yüksek hızı destekliyorsa sorun olmuyor. Ama tavsiyem normal usb kablo kullanmamanız çünkü genelde düşük hız veriyorlar powerbanklerde. Onun yerine ortalama bir type c'den type c'ye kablo kullanın 60w alabilirsiniz.

Lucas.Rintaro26

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Bahsedilen yorum eksik hocam. Önemli olan şarj aletinin hangi şarj standartlarını desteklediğidir.
Örneğin Poco X7 Pro cihazda PD3 ve QC3 şarj standartı var. Şarj aleti bu standartlardan birini destekliyor ise hızlı şarj yapar. PD3 evrensel bir standart olduğu için olma ihtimali yüksek. PD3 ile 100W şarj yapabilirsin.

samster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
16
Bahsedilen yorum eksik hocam. Önemli olan şarj aletinin hangi şarj standartlarını desteklediğidir.
Örneğin Poco X7 Pro cihazda PD3 ve QC3 şarj standartı var. Şarj aleti bu standartlardan birini destekliyor ise hızlı şarj yapar. PD3 evrensel bir standart olduğu için olma ihtimali yüksek. PD3 ile 100W şarj yapabilirsin.
Ugreen alacaktım yorumda birisi alıp yorum yapınca hemen iptal edip Xiaomi siparişi verdim teşekkür ederim yorumlarınız için