- Adım
- MetinKocabay
- Cihazım
- Mi 13 T
- Meslek
- İnsan Sarrafı
- Konular
- 35
estf bunun çözümünü sunmanız lazım m3 konusunda böyle bir sorun var...Kusura bakmayın
estf bunun çözümünü sunmanız lazım m3 konusunda böyle bir sorun var...Kusura bakmayın
konu açmanız çok acemice bilmiyorsanız insanları yanlış yönlendirmeyin.konu silinmeli
M3 için yüzde yüz çalışan bir twrp yok.En sağlıklı yöntem manuel Cmd komutu ile yapılıyor.onu vaktim olursa eklerim..Eğer deneyipleyip detaylı bir anlatımınız varsa bu konuyu silip onu sabitlemek isterim hocam
yönetici olarak çalıştırdığın için boyle hata alıyorsun normal calistirŞu şekilde bir hata alıyorum. Aynı PC'de defalarca başka cihazlara TWRP kurulumu yaptım. Sebebi sizce ne olabilir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
üstat şimdi sen yapınca olurda benim yapımca olmuyorTarafımdan denendi hiç bir sorun yok bunda
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, TWRP-FLASH-ENGLISH dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
Informations:
TWRP version: 3.5.0-0
Created: 2021-01-06
Last Update: 2021-01-06
Download :
İhtiyaç olması halinde VbMeta dosyası
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam böyle bir hata alıyorum nasıl halledebilirim?
hocam twrp den rom yüklerken sorun çıkıyormu poco M3 de.benim cihazda şuan twrp yüklü.ama m3 lerin sıkıntılı olduğunu okudum bu rom konusunda.fastboot vs...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, TWRP-FLASH-ENGLISH dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
Informations:
TWRP version: 3.5.0-0
Created: 2021-01-06
Last Update: 2021-01-06
Download :
İhtiyaç olması halinde VbMeta dosyası
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir