Yardım Poco m3 ses ve kasma hk.

iRousan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.10 Global
Telefon Modeli
Poco m3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bir süredir telefonum da video ve medya oynatırken hafif kasma ve donma oluyordu lakin bugün tam anlamıyla düzelmemeye başladı.Telefon güncellemesi yapacağım ama telefoncu IMEI gider güncelleme yapma dedi bootloader kilidim açık değil napabilirim yardımcı olacak varmı ?

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
Bir süredir telefonum da video ve medya oynatırken hafif kasma ve donma oluyordu lakin bugün tam anlamıyla düzelmemeye başladı.Telefon güncellemesi yapacağım ama telefoncu IMEI gider güncelleme yapma dedi bootloader kilidim açık değil napabilirim yardımcı olacak varmı ?
Video uyg APK sinin datasını silebilirsin.

M2007J17C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

senol1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
redmi not 4
Konular
7
Arkadaşım önce bl kilidini aç bl kilidini açmadan hiç bir işlem yapma, güncelleme dahil kilidi açtıktan sonra istediğini yap. Çihaza IMEI atılmış ise istediğin gibi güncelleme yapabilir yada her türlü sıfırlama yapabilirsin IMEI gitmeyecektir ancak nv-data hatası alacaksın onunda modem flahs la çözebilirsin. Seslerin kesik gelmesinde rom kaynaklı 12.5 sürümleri skıntılı poco M3 de en stabil rom 12.0.9 dur. Saygılar

Oyla:

iRousan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım önce bl kilidini aç bl kilidini açmadan hiç bir işlem yapma, güncelleme dahil kilidi açtıktan sonra istediğini yap. Çihaza IMEI atılmış ise istediğin gibi güncelleme yapabilir yada her türlü sıfırlama yapabilirsin IMEI gitmeyecektir ancak nv-data hatası alacaksın onunda modem flahs la çözebilirsin. Seslerin kesik gelmesinde rom kaynaklı 12.5 sürümleri skıntılı poco M3 de en stabil rom 12.0.9 dur. Saygılar
ilgin için çok teşekkür ederim en kısa sürede bootloader kilidini açıp dediğin işlemleri yapacağım ✋

Oyla:

senol1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
redmi not 4
Konular
7
ilgin için çok teşekkür ederim en kısa sürede bootloader kilidini açıp dediğin işlemleri yapacağım ✋
IMEI atan telefoncu güncelleme demiş neye istinaden söyledi bunu bilmiyor. Durumun şudurki qualcom işlemcili cihazlarda port açmadan qcn düzenlenmez yoksa benim bilmediğim başka bir yolumu var anlamadım. Telefoncunun dediği MTK işlemcili cihazlarda olur

Oyla:

iRousan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
IMEI atan telefoncu güncelleme demiş neye istinaden söyledi bunu bilmiyor. Durumun şudurki qualcom işlemcili cihazlarda port açmadan qcn düzenlenmez yoksa benim bilmediğim başka bir yolumu var anlamadım. Telefoncunun dediği MTK işlemcili cihazlarda olur
geçen gün telefonuma güncelleme yaptım ve telefon söylediğini nv data hatasını verdi bl açık olmadığı için mecburen telefoncuya verdim ve güncelleme sonrası imei gittiğini söyledi yeni imei attı tekrar güncelleme yaparsan telefonun imeisi gider dedi acaba beni mi yiyor anlamadım :(

Oyla:

senol1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
redmi not 4
Konular
7
geçen gün telefonuma güncelleme yaptım ve telefon söylediğini nv data hatasını verdi bl açık olmadığı için mecburen telefoncuya verdim ve güncelleme sonrası imei gittiğini söyledi yeni imei attı tekrar güncelleme yaparsan telefonun imeisi gider dedi acaba beni mi yiyor anlamadım
Şöyle anlatayım çihaza IMEI atıldığı için güncelleme sonrası nv-data hatası alacaksın ve bu sorunu çözmek için modem dosyası flahslayacaksın bl kilidi kapalı olduğu için cihazın birck olacaktır. Telefoncu bu yüzden güncelleme yapma diyor. Neden modem dosyası yükleriz ? Xiaomi firması IMEI atılmasını engeller için RSA koruması koymuştur ve bunu aşmak içi güncelleme ve rom yükleme sonrası modem dosyası yüklenir. Bunları yapabilmek için bl kilidi acık olmalıdır. Özet bl kilidin acık olmadığı için telefoncu güncelleme yapma diyecektir. Bende aynı şeyi söylerdim

Oyla:

iRousan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Merhaba bahsettiğin 12.0.9 rom'u nereden bulabilirim internette aradım ama bi türlü bulamadım yardımcı olur musun

Oyla:

senol1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
redmi not 4
Konular
7
Merhaba bahsettiğin 12.0.9 rom'u nereden bulabilirim internette aradım ama bi türlü bulamadım yardımcı olur musun
Taracıya mifirim yaz orada poco M3 Endonezya romunu bulabilirsin 12.0.9 tavsiyemdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

affetmezim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
poco m3
Konular
3
hocam bu sorunu nasıl düzelttin.aynısı bendede var .sinir oldum.l2.5.10 yüklü bendede.romdanmı acaba.

Oyla:
Üst Alt