Unofficial sürümleri ayrıca araştırmak lazım hocam, ondan dolayı bir şey diyemiyorum. Ancak OrangeFox'u manuel kurabilirsiniz direkt. Forum'da konusu var:musdi27, güncel TWRP needen bulabilirim?
Hocam dediğiniz gibi ziptn çıkarıp recovery.img flashldım ve 12.5.2 romunu flashladım. Şu an açılmasını bekliyorum.Unofficial sürümleri ayrıca araştırmak lazım hocam, ondan dolayı bir şey diyemiyorum. Ancak OrangeFox'u manuel kurabilirsiniz direkt. Forum'da konusu var:
Video - Tüm Cihazlar İçin Manuel Twrp Yükleme (Video)
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir. 2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Kurulum Komutları fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img Twrp açılınca ilk olarak...forum.miuiturkiye.net
TWRP yazdığına bakmayın, aynısını OrangeFox için de yapabilirsiniz. Diğer konunuzda OrangeFox bağlantısı atılmış zaten. Zip dosyasının içinden recovery.img dosyasını zip dışına çıkartmanız lazım.
Depolama yetersiz hatası alıyorum. 128 GB hafıza mecut. Ne yapabilrim?Unofficial sürümleri ayrıca araştırmak lazım hocam, ondan dolayı bir şey diyemiyorum. Ancak OrangeFox'u manuel kurabilirsiniz direkt. Forum'da konusu var:
Video - Tüm Cihazlar İçin Manuel Twrp Yükleme (Video)
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir. 2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Kurulum Komutları fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img Twrp açılınca ilk olarak...forum.miuiturkiye.net
TWRP yazdığına bakmayın, aynısını OrangeFox için de yapabilirsiniz. Diğer konunuzda OrangeFox bağlantısı atılmış zaten. Zip dosyasının içinden recovery.img dosyasını zip dışına çıkartmanız lazım.
Şu an kullanıyorum. Ağırlaşma vs bi durum yok.Fastboot EEA Avrupa romu yüklenince 12.5 güncellemesi otomatik olarak geliyor.Yükledim cihaz baya ağır çalışıyor sıfırdan kurmama rağmen.Poco M3 için en iyi romlar Arrow os yada havoc os vanilla sürümleri.
İki cihazımda da aosp kurulu MIUI çok şişiyor arayüzü.Şu an kullanıyorum. Ağırlaşma vs bi durum yok.
Hocam aosp oyun için önerir misiniz ?İki cihazımda da aosp kurulu MIUI çok şişiyor arayüzü.
Havoc os da var oyun modu içinde var.Hocam aosp oyun için önerir misiniz ?
Game turbo alternatifi falan var mi ?